Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha valakinek van szakmája,...

Ha valakinek van szakmája, miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés

adott egy nő, akinek van bolti eladó végzettsége.

mégis elképesztően alja munkákat végzett világéletében, és panaszkodott emiatt: volt állatifehérje-feldolgozó üzemben takarító (aki tudja miről van szó, az azt is tudja, hogy ehhez gyomor kell, és a bűz elviselhetetlen, amit ott takarítani kell, ezt nem is bírta...), meg dolgozott napszámban falun, ami hol volt, hol nem, és persze keveset fizetett.

de basszus van, és mindvégig volt neki bolti eladói végzettsége, erről papírja.

az sem istencsászárság, de mégis egy fokkal jobb, mint az állati szart takarítani, meg napszámban kapálni.

2024. ápr. 25. 21:04
1 2
 11/11 anonim válasza:
100%
Nagyon egyszerű: utálja a szakmáját. Nekem is ez a végzettségem, inkább mentem el gyárba dolgozni az elején, minthogy használjam. Lassan 10 éve letettem, egy napot se dolgoztam benne, mert tanulóként megutáltatták velem. Ráadásul én teljesen alkalmatlan vagyok rá, nem bírom a nettó ostobaságot, és azzal találkozik az ember egy ilyen helyen minden nap. Pontosan tisztában vagyok azzal, hogy nem sokáig lenne munkám. Ráadásul szánalmas bért fizet némelyik vállakozó.
2024. ápr. 26. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!