Mi lehet a foglalkozásuk azoknak az embereknek akiknek mindenük megvan?
Figyelt kérdés
Nemrég sétáltam egy utcában, ahol mindenkinek emeletes, luxusháza volt szép udvarral, 1 vagy 2 luxusautóval (Mercédesz vagy Audi, vagy akármilyen drágább autó), és elgondolkoztam, hogy vajon Ők mit dolgozhatnak? Megvan mindenük amit csak ember kívánhat, én meg annyit keresek, hogy lehetetlen félrerakni, a mostani autóm bontóba való, és még egy olcsó 200 ezres Swiftre sincs pénzem.
Én ügyvédre, könyvelőre, vagy informatikusra tippelnék ilyen tipikus irodai munkával lehet keresni ennyit?
ápr. 25. 16:21
11/11 anonim válasza:
20-40 Évi saját vallálkozás, emberek nagyrészének melléje vagy lelkét, vagy összes fiatalkori szabadidejét vagy testi egészséget kellett eladnia. Tudom mert szüleim így kapaszkodtak fel felső középrétegbe. Megérte szerintük,de ez nem ilyen kényelmes, dolgozok napi 2 órát, elköltök havonta business osztályra repcsi és tiszta paradicsom az élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!