Hogy néz ki az 5+2-tes beosztás?
Jó Isten... Menekülj!
Az életed meg megeszi!
Keres másik munkát, mert nagyon gyorsan kifogsz merülni.
Börtönbe zárnám aki ezt kitalálta, ezt a fajta munka beosztást!!
Most mit szörnyülködtök ennyire? Ugyanilyen beosztásban vagyok L2 SOC Analyst és Incidenskezelő egy nemzetközi bankcsoport kibervédelmi osztályán teljes home officeban közel bruttó 2 millió forintért.
Arról szól a munkám, hogy munkaidőben azt csinálok amit akarok, csak fél órán belül legyek gépközelben ha kapok eszkalációt bármilyen incidensről, egyébként teljesen szabad vagyok. Sportolni, kondizni, szoláriumozni, jacuzzizni szoktam + hobbiból zenéket mixelgetni munkaidőben és még ezért fizetnek is. Jó ha shiftenként érkezik 1-1 riasztás de jellemzően teljesen nyugis a munka, 1000x nyugodtabb mint egy irodában rohadni 8 órát vagy szűkös határidőkre programozni hogy működjön a szoftver...
😂
A "bruttó 2 millió home office-ban“ a kulcsszavak!
Szerintem a kérdező viszont nem így melózik, különben miért spekuzna a müszakpótlékra csórikám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!