Mennyi a nettó fizetés 2024-ben?
Sziasztok
Én 25 éves vagyok 480.000 Ft a nettóm és szerelő vagyok, Budapesten.
Ez jónak számít?
Nektek mennyi? Mi a melótok és hány évesek vagytok és persze ha szabad merre laktok , lehet megye is nem kell a város.
Szerintetek az én fizetésem rendben van vagy kevésnek számít Pesten, fél éve költöztem fel annyira nem tudom mihez mérni.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat
Legyen kellemes napotok :)
Neked jónak számít? Úgyis az a lényeg. Nemsokára jönnek úgyis a contractorok 4 millió nettóval, egyből kevésnek fogod érezni.
De, hogy válaszoljak is: "átlagos".
Köszönöm szépen a válaszodat 🙂
Szerintem KSH adatait nem érdemes annyira nézni, nem releváns.
Kormányközeli...😀
Kb heti többször fel van téve ugyanez a kérdés.
Szerintem picit értelmetlen a dolog, NEKED megfelel -e ez a fizetés? Meg tudod venni azokat a dolgokat amit szeretnél? Tudsz belőle jövőt építeni? Van -e hova feljebb lépni? Stb stb.
Nem célszerű pénztáros Juliska nénihez vagy orvos Mancihoz hasonlítanod a fizetésedet mert nem az a kategória a munkád.
480k már kezd az élhető környékén lenni. Két fontos tényező:
1. Legálisan kapod az egészet?
2. Benne van ebben a 25 éven aluliak adókedvezménye vagy ez már a rendes, felnőtr fizetésed?
25 évesen rendben van, kérdés hogy mekkora benne a növekedési potenciál.
Nem csak a ksh létezik, továbbá attól függetlenül is ugyan azt az infót kapod róla. Egyébként valóban nem releváns, mivel a szürke meg fekete foglalkozásból nem lehet normális statisztikát készíteni.
Aztán mit szerelő'?
Mennyit kell ezért dolgozni?
Valami cafetéria van még?
Hány év tapasztalatod van a szakmában?
25 évesen szerintem nem rossz egyébként, de lehet meg is ragadsz ezen a bérszínvonalon a nyugdíjig. Amiben persze semmi kivetnivaló nincs, ha neked ez is megfelel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!