Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Elegem van a munkámból. De...

Elegem van a munkámból. De nem mondhatok fel, kell a pénz. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szinte egy idegroncs vagyok, ha hazaérek, jó későn, meg hulla is.

De kell a munka, 100000ft -ot kapok kézhez havona, szóval az rossznak nem rossz.

De nagyon elegem van már, a munkámra is kihat, hibázgatok.

Végzettségem nincs, csak gimis érettségi.

Sulira, tanfolyamra időm nincs. ... Ti mit tennétek?

2010. okt. 27. 14:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
80%
Dolgoznék tovább,és hálás lennék,hogy nekem legalább van melóm még ha utálom is.Gondolj arra,hogy máshol sem jobb.
2010. okt. 27. 14:25
 2/13 anonim ***** válasza:
82%

mit melózol? mert ha nincs is végzettséged, de van tapasztalatod onnnan ahol most vagy.

ezenkívül keresgélhetsz meló mellett más hasonló munkát, ha találsz, felmondasz.

esetleg beszélhetsz az ottani főnökeiddel, h mi a gond.

más választ nem nagyon kapsz sehol sem azt hisem.

2010. okt. 27. 14:36
 3/13 anonim ***** válasza:
Keress mást és ha találsz, mondj fel.
2010. okt. 27. 14:39
 4/13 anonim ***** válasza:
A lényeget nem írtad. Mitől vagy idegroncs?
2010. okt. 27. 14:41
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Mi a bajod a munkáddal?

Anyu is idegroncs tanítónőként, és annyit kap, mint te, és még az eszközöket is magának kell megvennie, neked is?

Ha esetleg annyira mégse gáz a melód, cserélhetünk? Én munkanélküli vagyok...

2010. okt. 27. 14:50
 6/13 anonim ***** válasza:
73%

Mitől vagy idegroncs?

Én diplomával, két nyelvvizsgával sem keresek nálad többet...aztán te nem koptattad még pluszban évekig az iskolapadot. örülj, hogy van munkád. Vagy add át olyannak a helyet aki képes precízen és örömmel dolgozni. Sokan vannak.

2010. okt. 27. 15:20
 7/13 A kérdező kommentje:

Máshol biztos jobb mint itt. A megaláztatás, a szűklátókörűség. Folyamatos elégedetlenség.

Úgy érzem ennél sokkal többre lennék képes, és tele vagyok ötletekkel, de nincs lehetőségem érvényesülni.

Jobb mint a munkanélküliség, ezért vagyok még itt, immár 4 éve.

Igen, sok hasznosat tanultam itt, tapasztalt lettem sok téren.

Csak ha még egy másik állást találok is... az azért kockázat, hogy elmegyek és ott meg 3 hónap után esetleg kirúgnak.

29 vagyok. És tudom-tudom, más örülne ennek is. Olyan is írjon akinek van munkája. :) :P

2010. okt. 27. 15:31
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Van munkám és nem szeretem. Kollégák rendesek kivéve egyet de az mindenki útálja. Én is 100.000 felett kapok és egy héten 4-5 napot dolgozok 10 órában. Eladó vagyok és már húznék innen. Te mit csinálsz?

22L

2010. okt. 27. 15:44
 9/13 A kérdező kommentje:
én mindenes vagyok, de főleg számítógép előtt ülök. adatfeltöltés, takarítás:), marketing.
2010. okt. 27. 15:52
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Én most fogok menni közcélú munkára. Nekem 110 bruttót adnak itt, hiába van diplomám, és csak 3 hónapig lesz. Ráadásul elküldtek tüdőszűrésre, ahol a gép lejelentette, hogy nincs TB-m, így számíthatok az APEH felől egy kedves kis követelésre a hátralékomról (ezt majd megpróbálom kisírni, hogy elengedjék), meg fizethetem utána magam után. Bár 3 hónapig be leszek jelentve, szóval van rá esély, hogy megint nem veszik észre hogy nincs, mint eddig :P

Persze láttam ezt én előre, dehát vagy ez, vagy semmi. Amint látod, másnak se könnyű... :P

2010. okt. 27. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!