Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ezek a call centerek, akik...

Ezek a call centerek, akik közvetítők egy helyre közvetítenek ki, vagy mindig máshová kell mennem?

Figyelt kérdés
2010. okt. 27. 09:16
 1/7 A kérdező kommentje:

amikor megkérdezik mit tudok róluk mit mondjak? semmi nincs róluk...

(united call centers)

2010. okt. 27. 09:20
 2/7 anonim ***** válasza:

miért irtál ki ugyanebben a témában még 1 kérdést?

de van róluk info

[link]

2010. okt. 27. 10:53
 3/7 A kérdező kommentje:
Az elmü-höz kerestek. De már mindegy, az utolsó kör előtt kiestem
2010. okt. 27. 18:24
 4/7 anonim ***** válasza:
Mi volt az interjún? miért estél ki?
2010. okt. 27. 18:42
 5/7 A kérdező kommentje:

Úgy volt hogy 20an mentünk és kitöltettek velünk ilyen gépsoros feladatot, mennyire bírjuk a monotonitást és a koncentrálás hogy megy. Itt kiestek 10en, utána iq és inteligencia teszt volt, majd személyiségteszt és kérdőív(lehet ott rontottam el hogy beírtam mit akarok még elvégezni..)

Húztunk témát, arról 2 percig beszélni kellett , abban nem fényeskedtem szerintem. Közös feladat is volt, ahol egy étterem étlapját kellett összeraknunk 10en. Utána ezek alapján 5ünket kiszórtak a többek maradtak személyes interjúra. Kedves volt a Hr-es, de hát ez van..

Majd legközelebb, de a tesztek nem voltak nehezek,.

2010. okt. 28. 19:20
 6/7 anonim ***** válasza:
Ezért írtam,hogy soha többet nem mennék közvetítőhöz! Gusztustalanok amit ezek művelnek. Én megmondtam a másik kérdésednél,hogy ez lesz! Mindenféle hülye teszteket töltögetnek ki,aminek semmi köze az álláshoz! Az ELMŰ-nek mi köze az éttermi laphoz? :))
2010. okt. 29. 08:34
 7/7 A kérdező kommentje:

Azt nem tudom, szerintem a csapat munkát nézték de nem értettem:)

A teszte nem volt gond csak hát érdekes volt...és nekem nem szóltak mennyi idejig leszünk ott...barátom jött már ki elém mert egész nap nem ittam és ettem...örültem hogy vége lett,,,

2010. okt. 29. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!