Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Aki jelenleg pedagógiai...

Aki jelenleg pedagógiai asszisztens az mennyit keres?

Figyelt kérdés
És megéri a munka? Egy általános iskolában lenne ez a lehetőség számomra májustól, ha vállalom, hogy megcsinálom a tanfolyamot. A tanfolyam 150 ezer körül van és kb 6 hónapos, szombatonként lenne. Óvodás a kislányom és jó lenne majd ez a munka ha már iskolás lesz és akkor szünetekben én is pont itthon lennék. Mondjuk azt hallottam, hogy nem fizetik meg nagyon az embert, de kisvárosban, kisgyerekkel, hogy helyben van már ennek is örülnék.

#pedagógiai asszisztens, fizetés, munka, állás, iskola,
ápr. 8. 17:37
 1/10 anonim ***** válasza:
Minimálbér, s talán 8-10% ami plusz még hozzá.
ápr. 8. 19:34
 2/10 A kérdező kommentje:
Nettó 260 ezret kap egy barátnőm testvére, most kérdezte meg. Hát nem egy álom fizetés, de semminél csak jobb meg minden szünetben itthon lennék, nyáron is másfél hónapot és fizetést akkor is kapok ugyanúgy.
ápr. 8. 21:04
 3/10 anonim ***** válasza:
A pedagógiai asszisztens szerintem nincsen otthon nyáron másfél hónapot. Mondjuk a mezei pedagógus sincsen, de mindegy.
jún. 5. 09:09
 4/10 A kérdező kommentje:
Azóta már itt dolgozok és igen, július 1-től augusztus 20-ig nem jövünk. Nincs annyi szabim, de elengednek, és az összes többi szünetben sem kell jönni. Nettó 260 ezret kapok tényleg, de kisgyerek mellett meg egy kisvárosban nekem egyenlőre tökéletes.
jún. 5. 09:33
 5/10 anonim ***** válasza:

4

Azigen! Örülj! Mondjuk éhbérért vagy ott. Remélem, nem kaptok ellenőrzést...

jún. 5. 09:49
 6/10 A kérdező kommentje:
Kinek mi az éhbér..szerintem a semminél ez sokkal több és nem egy megterhelő munka, 2 perc biciklivel, utazgatni sem kell.
jún. 5. 10:25
 7/10 anonim ***** válasza:

6

És mennyit teszel félre belőle?

jún. 5. 10:30
 8/10 A kérdező kommentje:
Mivel még tegnap kaptam először fizetést, így nem tudom. De ketten keresünk összesen 700 ezret és van egy gyerekünk, saját házunk van, mert örököltem, csak a rezsit kell fizetni. Nem hiszem, hogy éhen fogunk halni, ha 500 ezerből is elvoltunk.
jún. 5. 12:44
 9/10 anonim ***** válasza:
Bértábla E-kategóriája, szociális pótlék, esetleg helyi kevés pótlék még jár hozzá. Ezzel a szakmával másik helyen kapok 260 alatt, amiben plusz munka is van. Plusz munka nélkül 244-E.
jún. 5. 12:51
 10/10 anonim ***** válasza:

8

Őszinte leszek. Ha nem dolgoznál semmit sem, akkor is kijönnétek... Ez jó lesz megtakarításnak.

jún. 5. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!