Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen helyeken tudnék Ameriká...

Milyen helyeken tudnék Amerikában dolgozni CNC esztergályos szakmával?

Figyelt kérdés

Chicago (és) környéken gondolkodtam.

21F

ápr. 2. 16:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
20%
Na mutasd oket..
ápr. 2. 19:24
 12/14 anonim ***** válasza:
67%
Ez az Eu vívmánya, hogy közel 30 ország közül odamesz ahova akarsz. Kint védik a saját munkaerőpiacukat. A cégnek bizonyítania kell, hogy helyben nincs munkaerő és ezért kellesz te. Rakat penz és idő. H1b munkavizum , olvass utána angolul. Engem is érdekelt egy időben de elengedtem mernokkent is. Amikor én néztem szenior szoftverfejlesztőket kerestek és tapasztalt diplomas nővéreket egészségügybe. Kb nagyreszt őket. Aki meg random munkával kijut azt jo eséllyel kiviszik esta / turista vizummal amivel dolgozni se szabadna. Aztan ha az lejar még illegaliasá is válik. Sokan elkényelmesedtek az Eu miatt , azt hiszik tart karokkal varjak őket mindenhol. Egy szűk kiemelkedő réteget. Atlag embert nem. Ezen kívül vannak sportoloi média meg egyéb vízumok is, de wz megint szűk réteg.
ápr. 2. 21:33
 13/14 anonim ***** válasza:
67%
Mellesleg aki meg gondolkodik az eu tagság előnyein, az nagyon vegye ezt szamitasba. Eu nélkül a kontinensen sem mászkálna wz ember csak úgy munkát vállalni
ápr. 2. 21:34
 14/14 anonim válasza:
Úgy lenne a legegyszerűbb kijutni, ha oda mész tanulni egy főiskolára, vagy az erősebb fokozatú opció az hogy beházasodsz, bár ahhoz azért kell egy kis bátorság is az biztos
júl. 9. 01:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!