Szerintetek gáz, ha valaki többre is képes lenne, de a takarítást szereti csinálni?
"Van érettségim, beszélek angolul"
Ezzel azért annyira nem tetted magasra a lécet, hogy az állomállások netovábbjáról mondanál le a takarítás miatt...
Nálunk a fiatal hölgy, aki hetente takarítani jár hozzánk, szintén ilyen. Jó látni, ahogyan gyönyörködik egy megtisztult felület csillogásában. Szép régi magasfényű bútoraink vannak. Ahogyan minden oldalról megszemléli, hogy makulátlan-e. Megbecsüljük, és családtagnak tekintjük. Amennyit kér, azt szó nélkül megadjuk. Van karácsonyi és húsvéti bónusza is. Amikor a kovid elején egy hónapra karanténbe került, megtanultuk méginkább megbecsülni a munkáját, mert magunk takarítottuk ki a házat minden héten. Amikor az ötödik héten előkerült, egy kis tortás ünnepséget rendeztünk a gyógyulása alkalmából. És egy borítékba betettem a négy-heti bérét ajándékba, mert tudtam, hogy estin tanul, és nagy anyagi kiesés volt neki ez a táppénzes időszak. És a karantén miatt a mellékesek is kiestek. Amikor a kezébe adtam a borítékot és elmondtam, hogy a család így szeretne köszönetet mondani a visszatérte alkalmából, akkor sírva fakadva ölelt meg.
Azóta elvégezte az iskolát, leérettségizett és új állása lett. Minden más helyen lemondta a takarítást, mert a munkarendje eklektikus. És sokkal jobban is keres. De hozzánk még most is minden héten jön, mert nagyon érzi a megbecsülést. Őszintén kedveljük, gerincsérves pár vagyunk, nem tudom mit csinálnánk az ő segítsége nélkül...
Szóval szerintem nem gáz, kérdező.
"én szeretek takarítani az az igazság. :D Valaki kérdezte, hogy miért nem megyek el valami multihoz irodába dolgozni, de én eskü nem bírnám. Szerintetek ez gáz?"
Szerinted az gáz, hogy azt csinálhatod, amit szeretsz és még meg is élsz belőle? Ez inkább hatalmas szerencse, mint probléma. Irigyellek...
Figyu, a takarítas hatalmas biznisz, csak kb mindenki utálja csinálni.
Hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!