Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit lehet kezdeni, ha valaki...

Mit lehet kezdeni, ha valaki nem találja a helyét?

Figyelt kérdés

Ha valaki, hát én sok diplomát gyűjtöttem össze.

Konkrétan, van egy gépészmérnök bsc, közgazdasági msc, ellátáslánc msc.Illetve, szakmérnöki.

Kvázi, sok területet letudok fedni.

Viszont, úgy érzem nem érek el sokat a diplomáimmal.Nincsen szabadságom, engedélyt kell kérni, ha mondjuk ki kell ugrani a bankba, mert dolgom van.Vagy, akármi.

Papíron rugalmas a munkaidőm,de ott a törzsidő.Ha elakarok tőle térni, megint engedély kell.

Úgy érzem magam, mint egy alsó tagozatos általános iskolás.

Egyszerűen, nem bírom ezeket a kötöttségeket.Pedig pont ezért végeztem el ennyi képzést, hogy ne legyenek kötöttségeim.

Multiknál dolgoztam és dolgozom most is, rengeteg a felesleges meeting.Végig kell ülni másfél órát, abból kb 5 perc vonatkozik rád, amit e-mailben is meglehetne írni,de végig kell ülni az egészet.

márc. 30. 10:08
 1/9 anonim ***** válasza:
47%
Legyél vállalkozó.
márc. 30. 10:09
 2/9 anonim ***** válasza:
60%
Minek dolgozol olyan helyen, ahol van torzsido?
márc. 30. 10:13
 3/9 anonim ***** válasza:
56%
1-es ez sajnos nem attól függ, hogy milyen foglalkoztatási formát választ az ember, nekem vállalkozóként ugyanúgy kell ügyfelekkel meetingelnem, vagy ha nem akkor csinálok meg valamit, amit előző héten megbeszéltünk, akkor már pampog, nem fizet, szerződést bont stb.
márc. 30. 10:18
 4/9 anonim ***** válasza:
72%

@10:18

Nyilván ha az ember valami értékteremtő munkát akar csinálni ebben a társadalomban, akkor lesznek kötöttségei. Csak fricskából írtam oda hogy legyen "vállalkozó" mert ugye azzal kapcsolatban az az általános hiedelem, hogy akkor és azt csinálnak, amit és amikor ők akarnak.

márc. 30. 10:22
 5/9 anonim ***** válasza:
80%

"Egyszerűen, nem bírom ezeket a kötöttségeket.Pedig pont ezért végeztem el ennyi képzést, hogy ne legyenek kötöttségeim."

A végzettségeidnek köszönhetően több munkahely és pozíció közül tudsz válogatni. Attól hogy van 4 diplomád egy szar cég ugyanolyan szar marad, nem fognak kivételt tenni veled csak a végzettséged miatt. Viszont minden lehetőséged megvan arra, hogy válts normális helyre abol sokkal rugalmasabb a munkavégzés.

márc. 30. 10:26
 6/9 anonim ***** válasza:
34%
Engedd el a multit, menj egy kisebb ceghez, ahol nem traktalnak infantilizmussal, meg azzal, hogy kiskorusitanak. Lehet meg a fizu is jobb lesz...
márc. 30. 11:06
 7/9 anonim ***** válasza:
44%
alkalmazottként fix bérért az időd van megfizetve és nem a tudásod. Ha meg időt vesz a főnököd, akkor ott kell ülnöd, akkor is, ha nincs meló. Ezt sokan nem értik nálunk se, hogyha nincs meló, akkor miért nem mehetnek haza.
márc. 30. 13:05
 8/9 anonim ***** válasza:
13%

Szal össz visz van 1db gépész diplomád meg egy kupac wc papírod és nem találsz munkát?

Elvileg a gépészmérnök nagyon kereset szla jo hulladéknak kell lenni ahhoz, hogy ne találj azzal munkát.

márc. 30. 14:07
 9/9 anonim ***** válasza:
Ilyen a multivilág. Ha a rugalmas munkaidő sem elég, akkor ne multiznál dolgozz, hanem keress valami mást. Hogy mit, arról értelmes ötletet nem lehet mondani, mert semmi konkrétum nincs, csak a panaszkodás
márc. 30. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!