Otthonról dolgoznék magas fizetéssel, mit ajánlotok?
Cad/cam informatikusit végeztem 8 éve, egyébként már a cad et és a cam et is elfelejtettem már, mivel a 8 év alatt soha nem dolgoztam ebben. Fanuc programozó és Fanuc gépbeállító voltam. De a Fanuc ot is elfelejtettem már, mert már évek óta nem dolgoztam benne.
Valamihez értenem kell ha magas fizetést akarok?
Erre nem gondoltam.
Magas fizetést nem a 2 szép szemedért osztogatják főleg nem full HO-val kombinálva.
Igen értened kell valamihez, máshogy nem megy. Ha programozási területen voltál arra kéne visszatérned valószínűleg, bár az írásod alapján én nem igazán látom hogy érdekelne a dolog.
Engem is érdekelne a home office, távmunka (régi vágyam), de nem szeretem a matekot. Programozást is utálom sajnos. Ez van.
Mit érdemes kitanulni, és pénzt ölni a képzésbe, amivel viszonylag normális bért össze lehet kaparni otthonról?
Grafika tetszik, de szerintem az halott ügy, ezért anno félbe is szakítottam, mert vitte a pénzt, és nem láttam, hogy ebből bármi is lesz majd.
Nyelvekkel sem gondolom, hogy már bármi komolyat lehetne kezdeni.
"Valamihez értenem kell ha magas fizetést akarok?
Erre nem gondoltam."
Nem, tele vannak az álláshirdető portálok otthonról végezhető, szaktudást és végzettséget nem igénylő, magas fizetésű, rugalmas időbeosztású álláshirdetésekkel, az emberek többsége csupán hobbiból ingázik a gyárba 3 műszakozni fillérekért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!