Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan találtatok munkát és...

Hogyan találtatok munkát és mennyi idő kellett hozzá? Én már nagyon kétségbe vagyok esve, hogy sosem fogok.

Figyelt kérdés
2010. okt. 26. 16:51
 1/6 anonim ***** válasza:

Egyik ismerősömön keresztül találtam munkát, s olyan 7-8 hónapba telt. (azért nem tudok pontos időt mondani, mert közben volt időszak (nyáron) amikor dolgoztam.

Nem könnyű, de ne add fel. Mindenhová küld el az életrajzodat, s próbálj ismerősöket szerezni.

2010. okt. 26. 17:04
 2/6 anonim ***** válasza:
Majdnem 1 évembe telt sajnos. :( Részben ismerős segítségével sikerült munkához jutnom. Teljesen megértelek,átérzem min mehetsz most keresztül. Lelkileg már nagyon ki voltam én is... Annyit mondok neked,hogy nem szabad föladni,tudom könnyű mondani,de ez az igazság. Minden jót neked! =)
2010. okt. 26. 17:15
 3/6 anonim ***** válasza:
Másfél év volt és én is ismerősön keresztül találtam munkát. Ne csüggedj, ide sok-sok kitartás kell!
2010. okt. 26. 17:41
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a bíztatást. :) Majdcsak nekem is összejön.
2010. okt. 26. 17:47
 5/6 anonim ***** válasza:
Államvizsga után 7 hónapig próbálkoztam, majd elvállaltam a közmunkát, amiért most havi 45 ezret kapok, de legalább nem halok éhen. Szar helyzet és kilátástalan :S
2010. okt. 26. 18:28
 6/6 anonim válasza:
Egyszerüen nem tudom megérteni ha valaki nehezen talál melót, vagy egyáltalán nem. Én, akár havonta is tudok munkát váltani és úgy, hogy sehonnan se küldenek, hanem magamtól megyek el, elégedetlenségemet kifejezve. Elég hozzá a megfelelő mértékü munkakedv, és sikerrel jársz, ja és külföldön meg pláne. Nincsenek extra szakmáim, csak amit tudok azt tudom rendesen(autószerelő, villanyszerelő, hegesztő C2O).
2010. nov. 2. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!