Targoncásként dolgozik valaki? Hol tanult meg targoncázni vagy hogyan?
Én már két éve vizsgáztam, de nem merek még mndíg belekezdeni :D
A tanfolyamon a gyakorlati oktatás csoportos volt, de kb naponta 10 percet került rám a sor.
Mire megkaptam a tarhonyás jogsit össz vissz ha egy órát ültem a gépen, és a vizsga is csak annyi volt, hogy vedd le az üres raklapot fél méterről, meg rakd vissza.
Most ezzel így hogy helyezkedjek el?
:D
A béna meg nem kell sehova, plusz ha leborítasz valamit akkor is repülsz, de akár meg is halhatsz.
Nem oktatáson fogsz megtanulni targoncázni, ugyanaz mint a b-s jogsi megszerzése... Sajnos mindenhova a tapasztaltakat keresik, ott is előrébb veszik őket, ahol gyakorlat nélkül is felvesznek embert, pedig nálunk is kivétel nélkül a több éves tapasztalattal rendelkezők borítottak mindig, meg okoztak kárt, szóval fa$zságnak tartom, de ez van.
Szerencse kell hozzá, én tavaly raktam le a targoncást gyalog, álló és vezetőülésesre és egyből elkezdtem keresni az állásokat ahogy meglett. Legtöbb helyről vissza sem jeleztek, ahonnan igen, ott meg gyatra volt a fizu. Végül ahol most is dolgozom október óta, amikor jelentkeztem akkor épp nem kerestek targoncást, úgyhogy elfogadtam az operátori melót amit ajánlottak, úgy egyeztünk meg, hogy ahogy lesz nyitott raktáros pozíció, probléma nélkül átvesznek és így is lett, szerencsére csak 2 hetet kellett operátorként dolgoznom és jeleztek is. Azóta jó sok órát targoncáztam már mondhatni balesetmentesen, egy kisebb borításom volt, de semmi komoly, szóval nem feltétlenül a nagy tapasztalattal rendelkezők lesznek a legjobb targoncások, pont azért mert rutinból dolgoznak, az újak meg jobban odafigyelnek, lassabbak is, de a gyorsaság meg idővel jönni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!