Egy nemzetközi kamion sofőr mennyi pénzt tud megkeresni 1
hónap alatt?
Figyelt kérdés
Néztem magyar munka hirdető oldalakat ahol a 500-800 k között van a fizetés. Ez nekem így nagyon gatya, persze nem a pénz a legfőbb oka amiért akarom csinálni a melót, de azért mégis csak ennyi lenne? Hallottam, hogy külföldi cégnél jobban keresnek. Ez mennyire igaz és ha igaz hogy lehet oda bekerülni?
Az attól is függ, hogy mennyit dolgozol. Ha hetelős vagy akkor szerintem olyan 700 az átlag. Ha 3-4 hétig nem jössz haza akkor milla fölött simán megkeresel itthon.
márc. 22. 06:10
2/9 anonim válasza:
Régen jobban megérte ezt csinálni, mint mostanában. Ezt olyan embertől hallottam, aki hosszabb távon is kamionozott. Magyar viszonylatba a kisebb vállalkozók még mindig trükköznek a bejelentéssel és nem a teljes összegre jelent be, állás időre nem fizetnek semmit. Bár a nagyobb cégeknél nem hiszem, hogy így működik a dolog. Csak belföldről vannak infóim.
márc. 22. 08:54
3/9 anonim válasza:
A 7-800 reális. Hiába vagy kint 4 hetet és kapsz valóban 1 millió körül, ha a következő hónapban csak 2,5-3 hetet dolgozol. Átlagban kb. ugyan ott vagy mint egy hetelős munkával.
márc. 22. 09:02
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Arra gondoltam ma pont, hogy a 4 hetes munkát azt biztos megfizetik. Amúgy is jobban szeretek az úton lenni mint otthon lenni:D
márc. 23. 01:24
5/9 anonim válasza:
#2 amikor 10 éve kezdtem a fizetés 3/1-ben 350-450 között volt, és ha valamelyik cég megadta a havi 500.000-ret az már nagyon nagy hűha volt, persze aztán kiderült hogy akkor, ha a 31-ből 31 napot dolgozol. Ahhoz képest a mostani 700-800 ezres fizetés a duplája, és azért 10 év alatt rohadtul nem volt akkora infláció hogy egylapon lehessen említeni. Szóval nem, qrvára nem érte meg régen jobban :D De még ez előtt 30 évvel sem, csak a legtöbb sofőr faxfej módon mutyizott mindennel, üzemanyagot loptak, külföldről illegálisan behoztak cuccokat és itthon eladták stb... Aki becsületes volt az nem sokat keresett. Sajnos ezek a gyökér faszok miatt van a mai napig ilyen hírneve a kamionozásnak, mert még mindig nem döglöttek ki ezek a vén majmok, és rontják a levegőt közöttünk, és ezek azok akik leszívják a gázolajadat a mai napig, meg felvágják a ponyvádat meg a fülkéd mellé szarnak ...
márc. 24. 15:17
6/9 anonim válasza:
Magyar cégeknél azért általában megvan a 700-800, faterom külföldi cégnél dolgozik ott 1 milla körül kap.
márc. 26. 20:17
7/9 anonim válasza:
#6 csak hogy gondolom a faterodnak ki kell kocsikázni külföldre vagy kibuszoztatják, meg majd hazavezetni/hazabuszozni. 1000 km oda, 1000 km vissza, majd 100.000 ft csak az utazásra elmegy + az autópálya díjak, és akkor ne is beszéljünk az elpocsékolt órákról ami ezekkel megy el. Hacsak nem akar valaki 3-4 másik kolbásszagú kollégával együtt kocsikázni hogy szétdobják a pénzt....
Ez a "külföldön milliókat keresek" duma már qrvára nem releváns, és semmi értelme, csak nyűg. Plusz ha kint is élnél mint a többi rendes német, és ott is költenéd el (feltételezem németország, de akármelyik másik lehetne), már közel sem olyan jó az a kereset.
márc. 27. 08:00
8/9 anonim válasza:
#7 Nem tudom mitől vagy ilyen frusztrált én a kérdésre válaszoltam, faterom osztrák cégnél van és rengeteg a magyar, 3 hetente jön haza szóval nem kell 100 ezret költeni utazásra. Már csak azért is érdemes külföldi cégnek dolgozni mert a fizetésen kívül a bejelentés is jobb. Persze ha kint élsz nem olyan nagy pénz ez de a kérdés itt nem is az volt.
márc. 27. 08:56
9/9 anonim válasza:
Attól függ mit szállítasz.
Más a bér 1 tonna tüzifa és 1 tonna heroin után..
Vagy a célváros sem mindegy. Olyan városba dupla annyit fizetnek ahol biztos bobázással találkozol és csak 50% a visszatérés esélye..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!