Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hamarosan kapok ajánlatot?

Hamarosan kapok ajánlatot?

Figyelt kérdés
Egy neves német munkaerőkölcsönző cég meghirdetett állására adtam be a jelentkezésem. Volt velük egy kör, aztán pedig a céggel, aminek ténylegesen dolgoznék. Reagáltak, hogy jó benyomást keltettem és egy belső visszajelzésre várnak, aminek múlt héten kellett volna jönnie. Most utána kérdeztem (várjak-e, vagy találtak jobb jelöltet stb.), azt írták, hogy a héten jelentkezik egy munkatársuk. Linkedinen lecsekkoltam, a munkaerőkölcsönző cég egyik magasabb pozícióban lévő embere. Várhatom, hogy most már az ajánlat jön szerintetek? Irodai munka egyébként, amire egy speciális területen szerzett tudásom miatt jöhettem számításba (van német nyelvtudásom is).
2024. márc. 18. 14:47
 1/10 anonim ***** válasza:
83%
Honnan tudjuk?
2024. márc. 18. 15:09
 2/10 anonim ***** válasza:
86%
Előfordulhat hogy kapsz, illetve az is, hogy nem.
2024. márc. 18. 15:21
 3/10 anonim ***** válasza:
60%
Muszáj ezeket a végtelenül fölösleges, debil kérdéseket tömegével kiírni?
2024. márc. 18. 16:23
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Most már valószínűleg ajánlat jön
2024. márc. 18. 17:28
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehetsz valami gyakorlott a munkakeresésben. Elég ritka az a dolog, hogy a szemedbe mondják, hogy nem fognak felvenni, még ha nem is tetszettél nekik. Az is elég ritka, hogy ott az állásinterjún megmondják, hogy téged választottak. Elég sok mindentől függ a dolog, lehet, hogy a pályázónak nulla ráhatása van.

Szóval ha kijöttél egy állásinterjúról, kezdj el gondolkodni a következőn, mert akkor vettek fel, ha aláírtad a munkaszerződést.

Nekem volt olyan interjúm, hogy bemutattak a csapatnak, hogy ők lesznek a munkatársaim, aztán soha többet nem hallottam felőlük.

Az előző munkahelyemen engem is bevontak az interjúkba. Ez általában úgy nézett ki hogy a főnök úgy döntött, hogy kell ember, elkezdett interjúztatni, talált valakit, majd kért engedélyt, hogy felvegye. Aztán számtalanszor vissza is dobták a kérelmét, nincs keret új emberre, oldja meg a mostani létszámmal. Vagy küldtek neki egy passzívból visszatérő kismamát, vagy egy másik osztályról valakit, akit leépítettek. Aztán az ígéretes jelölt meg gondolkodhatott otthon, hogy mit rontott el. Teljesen feleslegesen agyalsz ilyeneken.

Egyébként a dolog iróniája az, hogy ahogy jobban belegondolok, engem mindig olyan interjúk alapján vettek fel, ahonnan úgy jöttem ki, hogy na, ezt jól elszúrtam. Szóval én már kezdek azon gondolkodni, hogy bemegyek, kijövök, aztán hogy felvesznek-e sok közöm nincs is hozzá.

2024. márc. 18. 19:00
 6/10 A kérdező kommentje:
Ja, igazatok van. Nem szabad raporogni, kevés rahatasa van az embernek.
2024. márc. 18. 19:30
 7/10 anonim ***** válasza:
68%

Marha sürgős lehet a meló :D

Űrállomást építenek?

2024. márc. 19. 11:05
 8/10 anonim ***** válasza:
61%
Kaptá má ajanlatot vagy mivan?
2024. márc. 19. 11:52
 9/10 A kérdező kommentje:
Igen
2024. márc. 25. 19:11
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok!
2024. márc. 25. 21:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!