Hány munkahelyed volt eddig és hány éves vagy?
A kérdésem arra irányulna hogy régebben 30-40-50 éve sokkal merevebb volt a munkahely váltás 1 max 2 munkahelyed lehetett.
Ma már sokkal „lágyult” ez a trend.(Több munkahelyed lehet nem kötelező 1 munkahelyen maradnod ha nem akarsz)
Nektek Hány munkahelyetek volt (és meddig maradtatok ott), mióta dolgoztok és hány évesek vagytok?
Erre lennék kíváncsi..
Válaszokat köszi:)
10 helyen voltam diákmunkázni, de ebből csak 2 volt hosszabb távú, az egyik helyen 1 évig voltam. A többi csak néhány nap vagy hét volt.
De az első rendes munkahelyemen vagyok már 5 éve.
31 vagyok, jelenleg 6. munkaltatónál, de ténylegesen csak 5 mert egyik egy felvásárlás volt és ugyanott voltam csak más cégnél.
Első helyen 1 év, utána 1 év, majd 3 év, utána 6 év, és most 1 éve a mostani helyen.
49 éves vagyok és az 5. munkahelyemen dolgozom.
Az első munkahelyem 1 év volt (1 tanév, pedagógus vagyok) közoktatásban, aztán váltottam privát oktatásra, két magániskolában tanítottam nyelvet 5 illetve 6 évig. Mostanra teljesen mással foglalkozom, több mint 10 éve ugyanazt csinálom, csak közben nálunk is volt felvásárlás, tehát technikailag ez két munkáltató, de csak egy munka.
8 munkahelyem volt osszesen amig nem contractorkent tevekenykedtem. Ha a gyakornoki pozikat nem szamitom bele akkor 21 eves korom ota dolgozom. Manapsag mar teljesen normal ha evente rabolintasz egy jobb megkeresesre ha zaporoznak az ajanlatok linkedinrol.
32 F
Full stack fejleszto.
54 éves vagyok, 3. munkahelyemen.
16 éves koromban kezdtem. Első munkahelyem 1,5 évig volt.
A másodiknál 27 évig voltam, a jelenlegit taposom 10 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!