Mi a gyári munka hátránya?
Figyelt kérdés
márc. 12. 21:44
11/13 A kérdező kommentje:
Én már bele rokkantam
júl. 3. 12:41
12/13 anonim válasza:
A 0 előrelépési lehetőséggel azért nem értek egyet, bár lehet csak nekem volt szerencsém, de gimnázium után 19 évesen eljöttem dolgozni egy gyárba sima legalja munkásként, most 21 évesen ugyan itt már számítógépes melót végzek csoportvezető helyettesként, és ehhez kb. csak annyi kellett, hogy egy picit intelligensebb vagyok mint az ottani többi ember, illetve rendesen bejártam dolgozni és jól is végeztem a munkámat. Azt is elmondták már, hogy a jövőben engem szeretnének vezetőnek, ha a mostani kiesne.
13/13 A kérdező kommentje:
A kis csókos😘
aug. 10. 22:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!