Ha a középiskolában és a gyakorlati helyeken szinte semmit nem tanultam a szakmával kapcsolatban akkor mit lehet csinálni a jövőben?
Akkor mi is a kérdés?Nem szeretnél Ausztriában dolgozni.Szoktam egyébként nézelődni ilyen témában.
Buszsofőrnek kitanítansak fél év alatt b jogsiról.Vagy MÁV keres jegyvizsgálót kb 5 hónap a tanulás de erre is adnak némi fizetést.
"Gondolom fel se vennének már sehova."
Ha előre eldöntötted ezt így nulla próbálkozással, akkor nincs is mit tenni, kell takarítani a neustadt-i Aldi-ban életed végéig és kész.
0 tapasztalattal, estin csináltam meg az autószerelőit. Jelentkeztem olyan helyekre, ahova vesznek fel pályakezdőket és most ebben dolgozom már kemén 4 hónapja.
Merre laksz egyébként? (Melyik megye?)
Sejtettem, hogy ott. Én is itt lakom.
Győrben a Nádor autó keres pályakezdőket. Óvár waberer’s, GySEV-MÁV vesz fel járműszerelőket bár a pénz nem a legjobb. Volán is keres szerelőt, ha jól emlékszem óváron a Dubnicz is. Hírtelen ennyi ugrott be, de keresgélj és adogasd be az önéletrajzodat.
Próbáld meg a gyakornokságot, de szerintem oda csak nappali tagozatosokat fog ak felvenni. Illetve arra készülj, hogy szar a 11€ bruttó órabér, de itthon még ennyit sem fogsz kapni.
Választhatsz, hogy kényszervállalkozol 0-24-ben vagy valami NER-es kegyelt cégéhez elmész dolgozni a végzettségeddel, és ha az udvart kell összesöpörni, vagy a wc-ben vállfával felszeletelni a dugulást, akkor halgatsz és megcsinálod.
Mert ha meg van nyerve a pályázat akkor az a pénz már az övék, a piacot lefedik, te meg azt csinálod amit a gazda parancsolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!