Hazai DJ-k mire fel keresnek ennyit amikor nagyjából 0 teljesítmény van mögöttük?
Tisztelet a kivételnek, de személyes ismerősi körömben is van DJ aki hetente kb 8 buliba van meghívva 150 ezer forint + benzinpénzért és konkrétan semmit nem csinál azon kívül, hogy belekever pár más által készített zenébe és azt egy USB-ről lenyomja a buliba..
Nem akarom megbántani így nem mondom neki, de konkrétan amiket átküld néha zenéket, hogy na milyen , végig se tudom hallgatni mert az eredeti sokkal jobb..
De rendszeresen van ez Rádio1-nél is, hogy 5 után mikor megyek pont haza melóból akkor hallgatom kocsiba és van valami tök populáris szám amit kedvelek is amúgy és ugyebár ilyenkor valami "DJ" van bent és az keveri a számokat és olyan szinten meg van gyalázva az eredeti szám, hogy konkrétan elkapcsolok inkább pedig amúgy tökre örültem, hogy az egyik kedvelt zeném jön, de csak el van barmolva..
Hogy a fenébe lehet ebből ilyen jól megélni?
Külföldi neves DJ-k akik saját számokat is csinálnak, stb. az más tészta, de ezek az USB-ről haknizó magyar DJ-k vicc kategória szerintem. Aztán lehet bennem van a hiba mert mégis milliókat keresnek vele havonta..
Az bárki lehet, csak éppen ismerősöm is az elmúlt 8 évben ingatlant vett és 15 milliós használt német prémium kocsival jár "fellépésekre"..
Mindezt úgy, hogy nekem szerintem tök gagyik a mixei.. aztán biztos van akinek tetszik, de sima ismert slágereket "kever" át és ennyi a teljesítmény, még is rendszeres fellépő az ország sok részén..
Nem akarok részleteket írni mert nem szeretném, hogy felismerhető legyen, de nem értem mire fel kap ennyi pénzt.. aztán lehet mondani , hogy csak irigység meg csináljam utána , de valahogy ez egy érték nélküli munkának tűnik és nyilván sok "DJ" nem jut el ide szerencse kérdése is, de a haveri körével is találkoztam már ahol szintén sok DJ van mindegyik be van futva itthon ilyen hakni szinten és nyári szezonban heti 2 milliót megkeresnek ezzel az USB bedugós , ugrálós haknizással..
Már eddig is kiszoríthatta volna, nem is értem egy diszkó minek hív el valakit kb. benzin pénzestűl 200 ezer forintért, hogy egy USB-ről zenéljen meg csápoljon.. beállítják az egyik tehetségesebb kollégát a pultba aki ugyanúgy ordibál meg úgy tesz mintha keverne valamit és megy az USB-ről a zene.
Aztán ha valami nagy DJ-t hívnak el lehet többen jönnek, de nem értem pl. ismerősömre minek mennek el?! Egy saját zenéje nincs, csak ismert dalokba kokányol bele aztán ennyi...
Kérdező, ezt úgy hívják hogy kereslet-kínálat.
Bizonyára nincsen annyi DJ mint amennyi helyre szükség lenne ezért több pénzt kapnak, ha pedig kevés ember van akkor nem fogsz tudni válogatni.
Hozzáteszem hogy a DJ lét sem egyszerű. Alkalmanként persze be tud jönni nekik sok pénz, de mi van ha válság van vagy épp covid? 60+ os bácsit sem biztos hogy alkalmazna mondjuk egy bulihely.
Az alvásodtól elbúcsúzhatsz hiszen sok helyen hajnalig dolgozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!