Ha napi bejelentéssel dolgozunk, azt hol tudom ellenőrizni? A NAV oldalán vagy hol ?
Figyelt kérdés
2024. márc. 4. 17:40
1/7 anonim válasza:
Én a helyedben minél előbb keresnék olyan helyet ahol normálisan bejelentenek. Ez után ha jól tudom, persze nézz te is utána, se tb nem jár, se nyugdijhoz nem számít be és még egy csomó egyéb negatív dolog. Plusz megvan szabva hogy mennyi napibejelentos napod lehet. Ha ez letellik akkor mi lesz, nem jelent be és feketén fizet?
2/7 anonim válasza:
Persze ha nincs más addig csináld de én folyamatosan keresnék mellette mást.
3/7 anonim válasza:
Nap végén akkor is kellene kapni valamilyen elszámolást, papír alapút.
4/7 A kérdező kommentje:
Nem kaptam semmilyen papírt amit alá kellett volna írnom!
2024. márc. 4. 18:59
5/7 anonim válasza:
Nem kell kapni semmit, max egy pénztári kifizetési bizonylatot. Az elején kapsz ha olyan a pozició egy oktatást, munak eü képzést stb.
A kiskönyves alkalmazás bejelentésének egyedül adóügyileg van értelme, mert különben a bejelentettnek semmilyen előnye nem származik belőle.
6/7 anonim válasza:
"azt hol tudom ellenőrizni"
NAV rendszerből le tudod kérdezni a bejelentést -> egyszerűsített foglalkoztatás. Találsz ilyen lekérdezési lehetőséget, ha ügyfélkapun keresztül belépsz. Ügyfélkapu kell hozzá.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2024. márc. 5. 04:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!