Mit írnál az önéletrajzodba, ha évekig nem volt munkád?
Figyelt kérdés
2024. márc. 3. 01:25
11/14 anonim válasza:
En suli utan nyar vegere kezdtem el melozni, ra is kerdeztek, en nem kerteltem, mondtam hogy pihentem
Nem okozott gondott, felvettek oda
13/14 anonim válasza:
Semmit. Ha pedig rákérdeznek akkor vagy elmondanám amit munka helyett csináltam vagy kamuznék. Hozzátartozót ápoltam tartósan, tanultam stb.
14/14 anonim válasza:
Legjobb ötlet az ápolás, mert elhivatottságot, emberséges hozzáállást, azaz a tőke általi véghetetlen kizsákmányolhatóságot jelez, amit szeretnek ezek az állatok.
Bejöhet még ha van némi helyismereted, hogy külföldön éltél barátnőddel vagy haverokkal bringa körutazáson vettél részt, alkalmi munkákból önfenntartva. Mondjuk bejártad a magyar településeket a határon túl, mert te ennyire egy bevállalós fafa kis csapatjátékos vagy, ami nyilván segíti a beilleszkedésedet az új pozidba. (neten előtte készülj fel, ha belekérdeznek mégis merre...) :)))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!