#1 Ebben mi lenne a piramis- vagy pilótajáték? Nem szükséges senkit beszerveznie az ügyfélnek, nem kell értékesítenie semmit. Szerintem nem kell ezt túlkomplikálni. Ez egy egyszerű szolgáltatás vagy termékértékesítés. A kérdés az, hogy milyen minőségű a termék vagy a szolgáltatás. Sokan úgy gondolják, hogy értenek valamihez (ami akár igaz is lehet), és szeretnének minél több módon profitálni belőle. Ha vannak akik vevők a tudásukra vagy a tapasztalataikra, miért ne profitálhatnának belőle. A kérdés az, hogy mit kapsz a pénzedért.
2024. febr. 28. 20:56
3/9 anonim válasza:
Megnyugtatlak, hogy senki nem akarja ezek közül a "pénzes emberek" közül, hogy te is az legyél. Ők csak azt akarják, hogy megvedd a sz@r kurzusaikat, ahol elböfögnek 1-2 közhelyet amivel az Ő vagyonukat gyarapítod.
Nyilván marketingbe nem írhatja le, hogy: "vedd meg a kurzusomat, hadd legyek gazdag" mert senki nem venné meg. Így 1-2 hülye elhiszi, hogy elmondják a Szent Grál titkát a prémium videóikban, holott vagy csak nagyon általános közhelyeket böfögnek el, vagy olyan módszert ami abszolút nem műkódik.
2024. febr. 28. 21:10
4/9 anonim válasza:
Egyszerűen terméket vagy szolgáltatást akarnak eladni. Nyilvánvalóan fenntartásokkal kell ezeket kezelni, ugyanúgy ahogy egy mosószer vagy ránctalanítókrém reklámot is. Van amelyik jó, és van amelyik egy rakás kaka. Másrészt a fogyasztón is múlik hogy mit hoz ki az ilyesmiből. Sokan a tuti receptet várják és csalódnak, mások meg levonják a számukra hasznos tanulságokat. Én például számos netes okatatóanyagra fizettem már elő jelképes összegekért, és voltak köztük számomra nagyon hasznosak. Volt olyan, hogy egy konkrét dolgot a tudományoskodó egyetemi tankönyvből képtelen voltam megérteni, és más akinek sikerült, elmagyarázta közérthetően, szájbarágósan a videójában.
2024. febr. 28. 22:44
5/9 anonim válasza:
"vedd meg a könyvem, fizess nekem valamennyit aztán megmondom"
ezek nem pénzes emberek.:)
Ebből van bevételük.
Nyilván lehet, hogy van mellette 2 vagy 5 lakásuk, amit kiadnak, de még ez a vállalkozásuk is van, az oktatás.
2024. febr. 28. 23:06
6/9 anonim válasza:
Nem akarja, tolem ehen is dogolhetsz
2024. febr. 29. 04:38
7/9 anonim válasza:
Nem akarja, csak át akarnak verni, hogy azt a keveset is elvegyék tőled, amid van.
2024. febr. 29. 07:40
8/9 anonim válasza:
A legtöbb ilyen arc egyértelműen kígyóolajat árul. A legszebb példa talán a dollármillárdos mínuszban levő, hivatásos parazita Kiyosaki, akiért máig rajongnak a havi 100 ezer forintot "befektető" kisfiúk.
2024. febr. 29. 08:01
9/9 anonim válasza:
Senki nem akarja, hogy legyen pénzed, több marad nekünk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!