Számítógépes munkát végzők: nektek szimpatikus még a jelenben is egy ilyen hirdetés? (Iroda)
Szimpatikus a számotokra a jelenkor home office trendje mellett, ahol a hirdetésben is hangsúlyozzák az előnyök között, hogy náluk: "gyakori csapatépítő összejövetelek, céges programok, trendi iroda" van.
A számomra ez ma már komikus inkább. Vagy van olyan, aki bevonz, hogy addig ismeretlen emberekkel mehet sörözni, kirándulni, stb. Meg az, hogy milyen szép egy iroda?! :D
Van olyan, akinek ez még 2024-ben is tetszik, vagy akár előnyösebb egy olyan hirdetéssel szembern, ami full remote/home office, vagy csak bizonyos esetben követeli meg a személyes bejárást?
Én 4 éve itthonról dolgozok. Soha többé nem akarok visszamenni irodába. Sosem voltam az a típus, aki szeret a kollégákkal smúzolni, csapatépítő meg így is van évi kétszer, külföldön, az nekem bőven elég.
Számomra amúgy a hibrid a leginkább értelmezhetetlen dolog. Vagy legyen homeoffice, vagy kelljen bejárni, de ez, hogy heti 2-3 nap menj be, na ez a legnagyobb hülyeség, ami a világon van.
Én 20 éves korom óta dolgozom a szakterületemen. Első munkahelyemen nem volt iroda konkrétan. A második helyen volt, de alig mentem be, mert a csapatom külföldön volt.
Nekem nem szimpatikus már a full remote. Tetszik ez, ahol most vagyok, hogy egy napot bemegyek, egyébként meg rugalmasak (pl bármelyik irodába mehetek, a homeoffice-t is beoszthatom), sőt, nagyon figyelnek a mentális állapotunkra. Nekem kell, hogy legyen iroda, de az is, hogy korlátlan, vagy szinte korlátlan HO legyen. Nagyon tetszik a mostani cég irodája, de ennyivel nem lehet megfogni sem megtartani, sokadlagos szempont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!