Mi lesz az egészségügyi szakdolgozók fizetésemelésével?
Szakmai Facebook csoportok tele vannak vele, én még nem kaptam meg - pedig már meg kellett volna, de sokat nem várok.
Ahogy látom, túl sokat nem emeltek, sokan 10% alatt kapnak, valakinek még kevesebb is lett. Mondjuk tőlem már pótlékot nem tudnak elvenni, mert most sincs.
A stílus kérdése minden egyes szakmánál előjön, akármi van a porondon.
Amikor a tanárok kapnak emelést ők a semmirekellők, a vízmű drágán adja a vizet és az ügyfélszolgálatat tahó, a HR-esek egytől egyig felfordulhatnak, a pénztáros köszönni se tud meg rosszul ad vissza, a mekiben pedig beleesznek a krumplidba.
Ki az, akivel meg vagyunk elégedve?
Úgy általában, mert lehet Manci fodrász nagyon cuki, de a többi a mértékegységeket nem ismerő pletykafészek, aki nem is takarít rendesen.
Leginkább a semmirekellő nővéreket ki kellene rugdosni, mert így tényleg egy facebookozik a pultban és cseszegeti a párját, hogy menjen már ő pelenkázni. Csak hát akkor nem maradna semmiféle nővér ezért a hatalmasra emelt fizetésért.
Azzal vagyok elégedett, aki nem gunyoros, nem cinikus, művelt, kultúrált, tudja, h az adott szakmában hogyan kommunikáljon, és tud kommunikálni, érdekli önmagán kívül más ember is, és nem nárcisztikus személyiségzavarban szenved. Toleráns, empatikus, nyugodt. Nem morcos. Nyitott az emberekre, segítőkész. Nem a taposás, önérdek vezérli.
Ritkán van ilyen ember is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!