Mitől számít jó fizunak a programozó fizetés?
Más számít jónak egy juniornak és más egy seniornak.
A programozók közül nem azok keresnek jól, akik valami bank , multi alkalmazottai, hanem azok, akik egyéni vállalkozóként dolgoznak be amerikai vállalatoknak.Ők az úgynevezett contractorosok.Nekik simán milliós a fizetésük.
Amm kérdező egy junior fizetés 750 ezer bruttó felett van, BPn ennél magasabbra is felmegy. 3-4 év alatt pedig több mint a dupláját viszed ennek haza.
Munkásszállót meg ne hasonlítsuk azért a saját kényelmes albihoz, ha nagyon akarsz BPn is lehet szobát bérelni senki se akadályoz meg.
Élelmiszer ipari cég egészséges? Pff.
Én diákmunkásként dolgoztam Mizo ban maradjunk annyiban hogy sokmindennek nevezhetem csak egészségesnek nem.
1: én is ilyesmit láttam, akikkel kapcsolatba kerültem (csak pár ember), mint tapasztalt fejlesztő..fura mód pont aki multinál dolgozott, keresett kevesebbet, mint a kisebb cégnél dolgozó pl. tesóm. Feltételezem ahhoz, hogy amerikai vállalatnak is bedolgozhasson vki, jó kapcsolatok is kellenek, vagy nem tudom hogy lehet "oda" bekerülni, gondolnám nem álláshirdetés útján - vagy lehet, hogy de. ;)
2: ne haragudj, de én ezt a magam részéről nem tudom elhinni, hogy egy junior bruttó 750-et keressen, egyrészt, másrészt jellemzően 1-2 évig nem is nagyon emelkedik a fizu, esetleg ilyen 40-50 ezret, de nem a dupláját, nekem teljesen más a tapasztalatom..még cégváltással sem érsz el 100%-os fizuemelést ennyi idő alatt, esetleg seniorként lép majd a fizu millió fölé (persze bruttóban).
Szerencsere a programozoi fizetesek szempontjabol teljesen irrelevans, hogy te mit tudsz elhinni es mit nem.
Brutto 750-et mar noname magyar kkv-k is adnak junior szinten:
#3 hát nem tudom hogy neked mikori az a tapasztalatod de már 2022 körültől elérhető a 750 ezres bruttó kezdő bér. 3. Évre pedig mégha nem is váltasz céget akkor is át kell lépnie a fizudnak az 1 millát. Váltással meg erre még 30-40% ot rá lehet húzni.
Max vidéki kis KKVk fogják kiszúrni az ember szemét 750 alatti fizuval
#4 munkászálló akárhonnan nézem munkásszálló marad. 0 privát szféra összezárva ki tudja honnan összehalászott emberekkel.
Éveket eltölteni ilyen helyeken nem leányálom
Az igen :-D
Munkasszallo, napi 8 ora a szalag mellett, netto 1500 €
vs.
Napi 2-3 ora munka full HO-ban, par evig itthoni ehberert, aztan contractorkent evi 80 K $ minimum.
"programozóként meg gondolom nagy stressz, egészségtelen a szemnek és testnek a sok ülés és monitor miatt, elhízik az ember, stb."
Ne gondolkodj, neked a nem megy. Nem kell mindenkinek programozónak lenni, menj fizikai munkára.
Kifogásokat se kell gyártanod, hogy te miért az választod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!