Starbucks, vagy Café Frei?
Ezekbe a kávézókba jelentkeztem barstának, mindkettő behívott személyes interjúra. Mindkettővel jó tapasztalataim vannak, korábban már én is jártam mindkettőben, finom kávéik vannak, de nem tudok dönteni.
Pénzügyileg nekem mindkettő megéri, szerintem abszolút egyetemistabarát (mert az vagyok) kávézók.
Viszonylag közel is vannak az otthonomhoz, tehát ez sem akadály.
(Mielőtt jelentkeztem ezekre a helyekre, átböngésztem mindkettő honlapját, és mindkét kávézó tulajdonságai( pl. rugalmasság, munkaviszonyok, betanítás minősége) megfelelnek nekem)
Ti hogyan döntenétek? Ha esetleg valaki dolgozott már valamelyikben, milyen élményei voltak?
Ugyan ezt pár éve föltette ugyan így egy szintén egyetemista lányka, és mint akkor, most is ugyan azt válaszolom:
én a Starbucksba mennék, mivel ha egyszer külföldre kényszerülsz, és szerepelni fog ez a CV-ben, a Starbucks -ot mindenki ismerni fogja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!