Ez komoly, ennyit keresnek a nővérek?
2024. febr. 24. 19:39
3/15 anonim válasza:
De ha nem megy be dolgozni es ugyan azt csinalja akkor tobbet.
4/15 anonim válasza:
Átlagosan lehet.
De, abban bent vannak a sok évtizede pályán levők, főnővérek..stb
5/15 anonim válasza:
A pedokormány kommunikációjának a lényege, hogy mindig úgy mond el mindent, ahogy neki jó. Ez pedig hazugság, tehát bármilyen pedokormány infot látsz az hamis.
6/15 anonim válasza:
Egyrészt inkább a bértáblát nézd, ott van kategóriánként... mert a most végzett ápolási asszisztens nem ugyanannyit keres, mint egy 20 éve dolgozó, MSc-t végzett ápoló.
Amúgy meg ez bruttó, szóval a felét leadózzák.
Tehát még mindig siralmasan kevés a fizu.
7/15 anonim válasza:
nem etetik a magatehetetlen betegeket megérdemlik a kevés pénzt
8/15 A kérdező kommentje:
szerintem ha nem ketten lennének 40-50 betegre akkor lenne rá idejük.
2024. márc. 3. 15:10
9/15 anonim válasza:
7-es, azért nem kéne általánosítani, de sajnos én is tapasztaltam csúnya dolgokat a kórházban. Az elfekvőben rá szokták nyitni télen a meztelen betegekre az ablakot, ha tüdőgyulladást kap, előbb meghal. Sajnos anyukámmal is csinálták, és máshol is hallottam.
10/15 anonim válasza:
A médiában csak a béremelést emlegetik. Azt persze senki se említi meg, hogy mindenhol trükköznek a pótlékokkal.A nővérem ápolóként dolgozik, pontosan ugyanannyival csökkentették a pótlékát, mint amennyivel megnövelték az alap fizetését, kvázi nem növekedett a bére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!