Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi kell ahhoz hogy a Paksi...

Mi kell ahhoz hogy a Paksi Atomerőműben dolgozzak?

Figyelt kérdés

Gépészmérnöki végzettségel belehet kerülni?

Sok ismerősöm mondta hogy milliókat lehet ott keresni

Mennyire nehéz oda bekerülni?

febr. 24. 17:36
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
Mas szakmákban ha erősen vezetői szint, magasabb szinteken , sima kozepvezeto nem is keres sok esetben ennyit tippre.
febr. 27. 05:43
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

Nettó 1 milliót, amit annyira dédelgetsz, úgy tudsz megkeresni kezdő mérnökként, hogy valami elképesztő tehetséges és kreatív tudója vagy a saját szakterületednek tele innovációval, vagy elmész külföldre bár sokszor ez is kérdéses, vagy valami olyan mérnöknek tanulsz amiből évente max. 10 darab végez az országban ( pl. olajmérnök ).

Ezeken kívül úgy várhatod a nettó 1 milliót mint a szádba a sült galambot. Azért teljesíteni és bizonyítani is kell ám, hacsak nem vagy nagyon szerencsés.

márc. 23. 23:30
 23/30 anonim ***** válasza:

"Gépészmérnöki végzettségel belehet kerülni?"

Azzal igen, de ilyen helyesírással... :)

ápr. 5. 13:25
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

"Tudod te mennyit szenvedek az egyetemen miatta az az alap hogy MINIMUM NETTÓ 1MILLIÓ A FIZU!!"

Nem muszáj ám egyetemre járni, az megvan?

ápr. 5. 13:26
 25/30 A kérdező kommentje:

De csak ha egyetemre megyek akkor lehetek gazdag

A másik opció ugye az építőiparban van ahol milliókat lehet keresni csak az a baj hogy nem nagyon bírom a fizikai munkát sajnos ezért az építőipar elúszott pedig ott aztán gennyesre kereshettem volna magam

ápr. 5. 14:07
 26/30 anonim ***** válasza:
100%

"csak ha egyetemre megyek akkor lehetek gazdag"

Ez sem biztos...

ápr. 5. 14:29
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán hány éves vagy? Mert ezek szerint még el sem kezdted az egyetemet, a korábbiakból meg azt is lehetett hinni, hogy már ott vagy.
ápr. 5. 14:29
 28/30 anonim ***** válasza:
75%
Ne etessétek a trollt.
ápr. 5. 15:42
 29/30 anonim válasza:
78%

Egyetemre nem az megy aki sok pénzt akarna keresni,ha így van az már régen rossz.

Van olyan ember akinek az minden vágya hogy mérnök legyen nah egy ilyen embernek való ez a szakma aki bármit meg tenné ezért.

Én pont az ellenkezője vagyok annak amilyen vagy kicsit se érdekel a pénz és az anyagiak egyáltalán nem nem tesz boldoggá.

Sokszor elkébzeltem mi lenne ha sok pénzem lenne,de rá jöttem hogy nem lenne jó mert kicsit se érdekel a pénz.

jún. 26. 12:03
 30/30 anonim ***** válasza:
64%
Majd fog, ha éhes leszel
jún. 26. 15:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!