Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Teleperformance Greece vélemén...

Teleperformance Greece vélemények?

Figyelt kérdés

Dolgozni volt már valaki ott?

Görögország ba kell hozzá költözni?

febr. 20. 17:58
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Igen, Görögországba kell költözni hozzá.

Én dolgoztam velük, szerettem. A csapat jó, a fizu jó és az ország is gyönyörű.

febr. 20. 18:33
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Jelenleg is itt dolgozom, nem kellett Görögországba költözni, állandó home office-on vagyok.
febr. 21. 02:41
 3/8 anonim válasza:
Az engem is érdekelne, ha nem kéne Görögbe költözni.
febr. 27. 11:49
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Most felvételizek hozzájuk, én úgy tudom, kell költözni, de nekem oké, unom már itthon a banánt úgyis, direkt ilyen helyet kerestem, ahová mennék szívesen + segítenek mindenben, első két hónapban fizetik a hotelt elvileg, a repjegyet is.

Home office elvileg csak bizonyos részlegeken van. Ismerősöm dolgozott ott, őket a Covid után visszarendelték az irodába.

febr. 28. 14:23
 5/8 anonim ***** válasza:
4es, hogy sikerült az elhelyezkedésed?
júl. 25. 12:40
 6/8 anonim válasza:
Kedves 4-es hozzászóló! Sikerült elhelyezkedni? Ha igen, hogy ment? Többször feljött nekem már a Teleperformance Greece állásajánlata és nagyon birizgálja a fantáziámat. Viszont kíváncsi lennék hogyan történik a kiválasztás.
szept. 17. 14:08
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Igazából egyelőre nálam a "felvételi" része zajlik, kezdésnek jelentkezel, majd kapsz emailben egy linket, ahol nem tudom már hány részből álló feladatsoron kell túl tenni magad. Van egy magyar szövegértés, rövid szöveg, de nem egyszerű megválaszolni őket. Majd jön egy szövegbe behelyettesítő rész, adja magát hogy mit jelent. Több léehetőség közül kell választani természetesen. Majd angol ragozás, szöveg stb rész, itt mérik fel az angol tudásod. Annyi, hogy mindezek előtt van egy rész ahol adott szituációkat, hogy kezelsz. Főnököd kioktat, hogy nem jól csinálod a dolgod, vagy éppen lassú vagy, hogy reagálsz? (mérges leszel 0 0 0 0 0 nyugodt maradsz és elfogadod) Melyikhez vagy közelebb arra a kis körre nyomsz majd. Következő a számítógépes készségeid/tudásod mérik fel, ahol természetesen angolul van minden, így ez nehezebb. De nagyon kis egyszerű kérdések vannak. Majd jönnek a szituációk, ahol van egy angol videó, és magyar szöveg. Megnézed, három lehetőség közül el kell döntened, hogy melyik a legjobb, a közepes és a legrosszabb válasz amit mondhatsz élesben.

Ezek után jön majd az interjú, ami xy ideig tart, és beszélgettek a dolgokról. Természetesen angolul.

Nekem írtak ma, hogy szeretnének meghallgatni vagy ezen a héten vagy a kövi héten, van- e lehetőség rá.

Kiköltözés úgy zajlik, hogy repülőjegyet ők állják, van egy transfer a szállodáig, két hétig ők fizetik, majd "kirendelnek" melléd egy ingatlanügynököt aki segít neked elhelyezkedni, albérletet találni. Szóval körülbelül erre kell számítani.

Angol emelt mindenképpen szükséges, ezért nekem is vissza van még pár óra tanulás előtte.

okt. 15. 22:09
 8/8 anonim ***** válasza:
51%
7, és milyen fizetés jár ez mellé?
okt. 16. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!