Mennyit lehet átlagban keresni az onlyfans-el havonta?
Figyelt kérdés
Tényleg olyan jó ez a weboldal?febr. 19. 09:34
11/20 anonim válasza:
Ismerosom 5 millio korul keres vele havonta
12/20 anonim válasza:
Teljesen felesleges átlagos keresetről beszélni onlyfans esetén.
Vannak akik dollármilliókat keresnek és van akire a kutya nem kíváncsi így filléreket (vagy annyit sem).
Nyilván többen vannak azok akikre senki nem kíváncsi, csak úgy nem fog valaki előfizetni a privát tartalmadra, hogy azt sem tudja ki vagy. Ha alapból nem rendelkezel instán / tiktokon több tízezres követőtáborral akkor nem fogsz megélni belőle
13/20 anonim válasza:
12 - ja, ismerősöd az OF en, meg az instán, fb-n is, igaz? xD
14/20 anonim válasza:
Mivan te femináci, irigykedsz?
Lefogadom irigykedsz az onlyfans modellekre, és hidd el, egy bombázó maca ezerszámra válogathat a férfiak közül.
Míg rád maximum Józsi bácsi hegyezne a rèpát, 2 dèzsa pálesz után.
17/20 anonim válasza:
Nincs olyan hogy "átlag " de elég szűk az a réteg aki ebből még tud élni
18/20 anonim válasza:
Én ebben a hónapban 2.9m-t kerestem, előző hónapban 2.5m-et, tavaly átlagosan havonta pedig 1.8m körül alakult.
19/20 A kérdező kommentje:
9-es, elmész a sz@r dumáddal a rákba, primitív 8elemis idióta!
7-es, stricire nincs szükségem, teee marketing manager!
febr. 21. 03:08
20/20 anonim válasza:
Nem Onlyfans, hanem egy másik platform, én 1200-1600 eurót keresek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!