Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hol érdemes állást keresni?

Hol érdemes állást keresni?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Budapesten keresek állást, főként betanított munkát. Tudtok valami facebook csoportot, vagy valami oldalt? Profession-t, jooble-t nézgetem naponta, jelentkezek is pár helyre, de nem jeleznek vissza.
febr. 16. 13:41
 1/6 A kérdező kommentje:
vagy esetleg tudtok valami jó állásközvetítőt?
febr. 16. 13:52
 2/6 anonim ***** válasza:
23%
Az erdőben. A Nyuszi például rendszeresen szokott keresni munkaerőt répaszedésre, a Maci meg áfonyaszedésre. A Nagy Tölgyfa alatt ott a hirdetőtábla, azon ezek mind rajta vannak.
febr. 16. 19:06
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszi!

Érdemes volt ezt leírnod ide, sokat segített a kommented :)

febr. 16. 22:44
 4/6 anonim ***** válasza:
leginkább külföldön
febr. 16. 23:28
 5/6 anonim ***** válasza:
Együtt érzek veled, én sem találok sehol.
febr. 18. 12:26
 6/6 A kérdező kommentje:

Én beléptem jó pár budapesti állásos csoportba, illetve 3 közvetítőnek is írtam. Nekem a legnagyobb gond az, hogy szállás is kellene, a legtöbb munkáltató meg nem ad.

ha érdekel pár állásközvetítő akkor nyugodtan írj privát és átküldöm.

febr. 18. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!