Mennyit keres egy wolt futár Debrecenben?
Figyelt kérdés
Sziasztok, fontolgatom, hogy wolt futár leszek, az a kérdésem, hogy megéri Debrecenben Kocsival?
Hétköznap eleinte 5-6 órára gondoltam, úgy kb mennyit lehet keresni bruttóbsan? Köszönöm. Esetleg aki főállásban nyomja Debrecenben mennyit keres? Köszönöm!
febr. 15. 13:53
1/6 anonim válasza:
Kb. ugyanannyit, mint Nyíregyházán: https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__sajat-val..
2/6 anonim válasza:
Kocsival szerintem nem nagyon éri meg. Rohadt nagy dugók vannak Debrecenben, főműsoridőben pedig egyenesen lehetetlen a közlekedés. A kocsi sokat fogyaszt, a parkolás problémás vele, az amortizációs költsége magas. Robogóval már sokkal jobban megéri, de az igazi hasznot bringával tudod teljesíteni, főleg ha elég gyors vagy, ráadásul bringázni egészséges is.
3/6 anonim válasza:
2 A debreceni bringautak allapotat es mennyiseget tekintve, az sem lehet egy leanyalom csucsidoben, gyalogosok es autosok kozott...
4/6 anonim válasza:
3# Csúcsidőben sokkal jobb a bringa mint az autó, a lámpáknál mindig találkozok azokkal az autósokkal akik megelőztek, hiába gyorsabb egy autó, ha csak a sokadik lámpán tudnak vele átjutni. A bringautak tényleg nagyon tróger állapotúak, egyáltalán nem tartják karban, ráadsul nagyon rossz a vonalvezetésük, sok esetben érdemesebb a kerékpárúttal párhuzamos mellékutcákban bringázni, ahol meg nincs is bringaút a közelben ott is van valamilyen átvágási lehetőség mellékutcában. Szóval szerintem az autós közlekedésnél jobb a bringa Debrecenben, persze észnél kell lenni.
5/6 anonim válasza:
Kis túlzással a fél város Woltozik Debrecenben (főleg arabok, feketék), egyszerűen nem jut elég cím a futároknak miatta, én már el is engedtem ezt a történetet a Wolttal.
6/6 anonim válasza:
5# ezek nem diákok, hanem migránsok, túl telítették a piacot, magyar már alig futárkodik, mert zsebpénznek sem elég ami összejön. A migránsoknak meg így is megéri, mivel jóval többet keresnek mint afrikában, bangladesben, akárhol ahonnan jöttek. Köszönjük Viktor!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!