Tapasztalatok 1kocsis vip crypto-val kapcsolatban?
Úgy általában a kriptovaluták nagyrésze piramisjáték, az ad neki egyedül értéket hogy veszik az emberek.
Még a nagyobbak mögött mint a bitcoin van valamennyi gazdasági erő ami tényleges értéket tud adni neki(habár az ára továbbra is spekulatív) a kisebbek szinte mindegyike arra van hogy a készítője meggazdagodjon.
Ezek nem azért vannak, hogy te meggazdagodj. Ezt sikeres emberek is elmondják Youtube-on, ha esetleg egy random emberke szava, ez esetben az enyém nem lenne túl hiteles.
Próbáltam én is, ahogy a tippmixet is, mert meggyőzött az a sok pozitív eredmény, amiket rendszeresen megosztottak. Ha befizetsz egy ilyenre, napokon belül rájössz, hogy ezzel csak saját magának csinál pénzt. 4. válaszoló jól írta, hogy az ad nekik csak értéket, hogy veszik az emberek. A tippmixes oldalról pedig vannak képeim, hogy megosztotta a tippjét, majd a meccs végeztével, amikor nem jött be a tippje, egy szerkesztett képet tett ki, hogy bejött ez a tippje is. Pedig a meccse előtt nem ezt a tippet osztotta meg, de nyilván a statisztika csak így lesz zöld.
Lényegében, ez egy remény a szegény embereknek, amire elég nagy szükségük van sajnos. Nekem se túl jó az anyagi helyzetem, ezért is fizettem be ezekre az oldalakra, hogy hátha nem hazugság, de az. Azzal pedig, hogy valaki azt írja az ilyen véleményekre, hogy "hát pedig nekem be jött és milliókat kerestem vele", ezt még nem sikerült bizonyítania egyelőre senkinek tudtommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!