Mit írjak az emailben?
Figyelt kérdés
Próbálok munkát találni és a jelentkezésemet email ben adom le mivel ott kérik. Eddig nem volt valami nagy sikerem és elgondolkoztam azon, hogy lehet nem jól foglamazom meg az emailt. Nem gondoltam túl fontosnak, hogy mit írok bele, de eddig nagyon kevessen jeleztek vissza bármit is.
Mit kellene beleírnom? Általában annyit szoktam, hogy xy helyen láttam a meghirdetett állás érdekelne és jelentkezni szetetnék.... küldöm az önéletrajzom.. kb valami ilyesmi
Vagy egyszerűen az van, hogy találnak valaki jobban és nem jeleznek vissza semmit a nem kiválaszott érdeklődőnek?
febr. 6. 13:52
1/2 anonim válasza:
Hol szokás manapság emailben jelentkezni? Kb. mindenhol vagy saját rendszer van a jelentkezéshez vagy közvetlen LinkedIn-en küldöd el.
2/2 anonim válasza:
Ilyen helyesírással remélhetőleg nem valami fehérgalléros pozira jelentkezel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!