Mi ez a hülyeség: tiktok telegram bot?

Úgy érzem félreértetted a kérdésemet, ha ez valóban így van, akkor bocsánat. Azt írja, hogy én kapok pénzt, ha én nézek bizonyos tiktok videókat.
Hála a jó Istennek nem tiktokozok, észre se veszi az ember, hogyan öli az agysejtjeit. De akkor ez összefügg az algoritmussal, nemde?

Valszeg kamuhirdetés, egy rakás adathalász cég van, akik mindenféle jól hangzó könnyű melót ajánlanak, de csak az adataid kellenek, pl fényképes igazolványodat bekérik, azzal máris tudnak bankszamlákat nyitni ilyen full random helyeken mint Citrom-szigetek meg a fsz tudja amikről sosem hallottál még.
Másrészt vannak olyan oldalak, ahol ugye követőket meg nézőket lehet vásárolni és írja, hogy ezek valós nézők, nem botok, de ezt erősen kétlem, hogy tényleg igazi embereket alkalmaznának és ezt hirdetnék. Szerintem botokat árul mind.

találtam egy ilyet most, hát én kiégtemXD
https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__egyeb-ker..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!