Mennyit keresnek, kereshetnek átlagosan egy Vodafone boltban?
Figyelt kérdés
Azokra gondolok, akik intézik az emberek ügyeit, esetenként értékesítenek is bent a Vodafone üzletekben, ha alkalmazott a Vodafone-nál.jan. 31. 17:33
1/5 anonim válasza:
Aktuálist nem tudok, a férjem pár éve dolgozott náluk, és azért ez jobb beosztás, mint egy sima bolti eladó, mert elég sok mindenhez kell érteni. Különféle előfizetések, díjcsomagok, sokáig tartott a betanulás, és nagyon élvezte is. Viszont ő otthagyta, mert nagyon sokat kellett túlórázni.
Ezt leszámítva szerette egyébként, elég nagy kihívás volt neki a korábbi bolti munkákhoz képest. Ha nincs családod, szerintem érdemes megpróbálni.
2/5 A kérdező kommentje:
Elnézést, kicsit fáradt vagyok.
Szóval Vodafone márkabolti eladó, értékesìtő vajon mennyit keres.
jan. 31. 17:38
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm Szépen:)
Azt esetleg megtudod mondani,H pár éve kb.mennyit keresett?
jan. 31. 17:44
4/5 anonim válasza:
Minimálbérnél valamennyi alamizsnával többet.
5/5 anonim válasza:
Üzletben nem tudom pontosan mennyit keresnek mert ők a legtöbb jutalékot az eladás után kapják. Nyilván alapbér és cafeteria van mindenkinek. Mi "sima" call centerben jutalékkal 300-330 körül is keresünk. De ha hirdetnek állást, benne van a bérezés, ebből a szempontból átlátható a cég és az interjún is elmondják a fizut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!