Ha se a nagy álláshirdető oldalakon nincs több állás, amire beküldhetném az önéletrajzom, se a nagyobb cégek karrier oldalán nincs nyitott pozíció, és ismerős sincs, aki segíthetne, akkor hogyan tovább?
- Önéletrajz átdolgozása
- Munkaerő-kölcsönző cégek oldalain körbenézni, személyesen érdeklődni
- Valami keresett szakma elsajátítása, amivel könnyebben lehet állást találni
- Alkalmi munkát vállalni
- Végső soron lakóhelyet váltani
Az önéletrajzon mindig próbálom az álláshoz igazítani.
Tanuláson gondolkodtam, de keret nincs rá, a munkaügyiben meg túlképzett voltam, mikor jelentkezni szerettem volna. Mi lenne az a szakma, ami keresett? Elnézve a hirdetéseket, nem tudom, mi lenne keresett, annyira nincs semmi.
Te amúgy miről beszélsz? Folyamatos munkaerő hiány van a meki/burker/kfc vonalon, de aldi, lidl is folyton keresi az embert, ugyan úgy mint a máv/bkv/volán.
Aki ma magyarosságon nem talál munkát annak simán csak büdös a munka és nem akar dolgozni.
7: Aldiba nálunk jelenleg nem keresnek munkaerőt, az ma is már néztem, de több nagyobb láncnál ugyanaz a helyzet, figyelem őket egy ideje, Lidl-be már jelentkeztem. A volán kiesik, nem vagyok autóbuszvezető, se szerelő, itt ezeket keresik, de a máv se jobb vagy pl. kocsirendezőnek nőket is felvesznek?
Most rákerestem a mekire, 2 van helyben, egyikben sincs jelenleg nyitott pozíció, az egyik burgert most zárták be.
Nem tudom hol az a nagy munkaerőhiány, de nem itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!