Bárkit kérdezek mindenki nettó 300 feletti fizetésekről beszél, hogy lehet, hogy én csak ilyen 250 körüli ajánlatokat kapok?
“Míg BPn 300 nettóbol kb cipőkanállal élsz meg, addig egerszegen simán elvagy.”
Jól láthatóan soha nem jártál még vidéken, így nem tudod, hogy vidéken milyen árak vannak.
Vidéken élek. Mert milyenek vannak?
#11 ezt pont olyan embernek mondod aki élete 95% át nem BPn élte :D
Ha az említett Zalaegerszeget veszem 120 ért találsz egy 40-50nm es értelmes albérletet addig BPn lassan csak szobát kapsz ennyiért, mert a legtöbb garzon is 150 felett van.
De ránéztem Szegedre is ahol egyetem alatt voltam és ott is kb ugyanezek az árak vannak.
Győrben, a szülővárosomban kb 20-30 al drágábbak a lakások, de megint csak itt kapsz 40+ nm jó állapotú lakást.
De akár szórakozást is vehetem alapul, az alkoholok és a kaják többsége kb 10-20% al olcsóbb.
300 ból sehol se fogsz túl jól élni, de azért nem mindegy hogy mekkorák a költségek az adott helyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!