Kérhetek inkább pénzt a szép kártya helyett? (Cafeteria)
Oké, nyilván kérni bármit lehet. De kötelezhető valahogy a munkaadó, hogy valódi pénzt adjon, ne szép kártyát?
Állítólag csak a szép kártya opció, de én azt nem tudom mire használni. A pénz viszont jól jönne.
Inkább nem, tavaly csak a szép kártya miatt nyaraltunk belföldön, kb. kidobott pénz volt, tizenpàr fokos eső volt majdnem végig, 1 délután tudtunk strandolni az egész egyhetes nyaraláson… 🥶 inkább meleg helyre szeretnénk utazni, ahol lehet is végig strandolni.
11: Erre is van megoldás: wellness szálloda. 36-42 fokos víz, kinti-benti, félpanzióval, azaz svédasztalos reggeli, vacsora, jobbnál jobb kaják, masszázs. Napokig csak pihenned kell.
Fele annyi pénzből külföldön nem fogsz jobb szolgáltatást kapni, Magyarországon is vannak jó szállodák!
Amióta élelmiszerboltban os lehet fizetni SZÉP-kártyával, azóta olyan, mintha készpénz lenne rajta.
Élelmiszert mindenki vesz.
"Amióta élelmiszerboltban os lehet fizetni SZÉP-kártyával, azóta olyan, mintha készpénz lenne rajta.' - Ez decemberig volt csak érvényben, 1-2 kisbolt még elfogadja, de a legtöbb lánc nem.
Amúgy jelenlegi és az előző munkahelyemen is így év elején kellett nyilatkozni hogy a szép kártya keretet hogyan akarom felhasználni, arra utalják vagy fizuval együtt menjen mint bér. Utóbbinál kevesebb a nettó, de a cég szempontjából ugyanannyi költség. Nem kötelezhetőek arra hogy bérként fizessék, de érvként fel lehet hozni hogy nekik nem jár plusz pénzzel, viszont neked segítség lenne, nemám a kevés pénz miatt másik munkahelyet nézel
Oké, de a párom is meg én is utálunk wellnessezni 😅
Ez tavaly volt. Már nem fogadják el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!