Ha egy tanár jól keresni, miért menne valaki a közigazgatásba valaki kevesebbért dolgozni?
Ahogy látom kérdező, te meg fidernyák vagy.
#5: Magyarországon nem is igazán van olyan, hogy ballib.
Nálunk a "baloldaliak" a jobboldaliak, a "jobboldaliak" meg kommunisták. Ezek ketten együtt intézik az ország felforgatását, destabilizálását, mind demográfiailag, mind morálisan.
És van még arányaiban 10%, aki nem ezekre szavazott.
#12 Nem tudom. Nekem úgy tűnik, hogy a jobboldaliak kommunista kommunikációt használnak, de amúgy sokkal kevésbé azok, mint a baloldaliak.
A kommunisták ugyanis a közjavakat szaporítják az emberek kárára is akár. Ez biztos nem történik lásd, iskolák, kórházak, tömegközlekedés, közuszodák, természetvédelmi területek.
Értem mire gondolsz, mert ott is volt korrupció, de ha végiggondolod pl. a széchenyi birtok és családjaik birtokai akkorák voltak, hogy Bécsből Aradig el tudtak úgy jutni, hogy csak a saját birtokaikon keresztül.
Ehhez képest az, hogy a szocializmus alatt itthon valakinek négy szobás háza volt, nagyon messze van attól, hogy az oligarchák gazdagodtak. Az ország vagyona meg óriásit nőtt, hisz az összes gyárat és mindent államosítottak.
Ellentétben a jelenlegi helyzettel, ahol folyamatosan döntjük meg a rekordokat, hogy az első néhány leggazdagabb magyar mennyire gazdag, miközben a közös vagyonunk (a magyar állam vagyona, az önkormányzatok vagyona stb.) egyre csökken.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!