Karrier mint hivatásos tűzoltó?
Sziasztok!
Education nem tudtam rákérdezni az illetményekre és a karrier, de mégis érdekelne. Mennyit keres egy kezdő tűzoltó hadnagy? Milyen karriert lehet befutni? (Gondolok itt beosztásokra, rendfokozatokra)
Ezeket a szakmákat nem a pénzért csinálják az emberek. Ha a pénz döntően meghatározó, akkor felejtsd el.
Ezek a szakmák, tanár, tűzoltó stb. nem erről szólnak.
Anyagilag nincsenek agyonfizetve.
Te az elmúlt években nem ebben az országban éltél?
Kritikán aluli a helyzet a katasztrófavédelemnél.
Csak akkor menj oda, ha van mellette valami fusizós melód, amit számla nélkül akarsz csinálni hosszútávon is és csak a "tb miatt kell egy bejelentett munkahely"
5-ös
Én ezt értem, de sajnos adrenalinnal nem lehet fizetni a boltban, tehát sajnos kell valami előmeneteli lehetőség :/
Nyilván titulusokat lehet szerezni, mint a katonságnál is. Az meg egy másik kérdés, hogy pénzben ezt hogyan honorálják.
De biztos vannak toborzórendezvények, egy ilyenek tuti többet mondanak a bennfentesek. De továbbra is tartom, ha ebből akarsz megérni, akkor nem ez a te karriered
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!