Gáz lenne egyetemistaként gyárban dolgozni?
Szeretnék munkát vállalni. Lehetőleg valami olyat, ahol nem kell emberekkel foglalkozni. A gyár jutott eszembe. A fizetès sem rossz, ès egyetem mellett jònak tűnik. Viszont nincs ismerősöm, aki ilyen helyen dolgozna, szerintem az egyetemistàk nem szoktak ilyen munkàt vàllalni. Tudom nem kène foglalkozni senkivel, de akkor sem szeretnèm, hogy lenèzzenek.
Vagy van hasonlò munka, ami elfogadottabb?
Egyetemistaként gáz abban gondolkodni, hogy valami gáz-e.
Ha neked ez a munka úgy tűnik, hogy bejönne és fizetne eleget, akkor kezdd el csinálni és majd meglátod, hogy tényleg így van-e. Ha bejön, folytasd, ha nem jön be, legalább kipróbáltad.
Nem arról van szó, hogy gáz vagy nem gáz.
Arról van szó, hogy szalag mellett rossz a légkör, valószínűleg toxic lesz a csopvezető, öltözőben verekednek stb. Ki lehet próbálni, de ez szerintem nem neked való. Ez legyen az utolsó opció.
Igaz kulfoldon, de egyetem alatt dolgoztam gyarakban hetvegen (P-V) 12 oraban, majd (H-Cs) recepcion 2-4 oraban eloadasok elott/utan/kozben stb az egyetemen.
Mindez fizette a rezsim, macska tapot es a konyveimet 3 even at.
2ik ev utan az 1eves fizetett szakmai gyakorlatomat (konyveloi) egy autoipari alkatreszeket gyarto cegnel sikerult elvegeznem mert volt gyari munka tapasztalatom.
Ha van idod tanulmanyiad mellett dolgozni, dolgozz. Az eletben soha nem kell azon gondolkodni h gaz e... ha kiprobalod es a munka konnyu, csinald. Ha kiprobalod es nem osszeegyeztetheto a tanulmanyaiddal stb akkor meg barmikor ott hagyhatod.
Sok sikert a tanulmanyaidhoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!