Londonban nyári diákmunka?
Sziasztok! Idén töltöm a 18-at, szállásom lenne, Szinte anyanyelvi szinten beszélem az angolt.
Valaki esetleg járatos ebben vagy van már tapasztalata?
Nyáron megyek ki ismerősökhöz és össze szeretném kötni a kellemest a hasznossal. Van erre lehetőség? Kint is van olyasmi mint itthon pl. A Meló Diák , hogy kiközvetítenek? Vagy csak besétálsz és érdeklődsz? Nagyon szépen köszönöm előre is :)
Ez nem így működött már akkor sem amikor én dolgoztam kinn hónapokat diakkent, pedig akkor még EUs orszag volt.
Jelenleg nagyon hosszadalmas engedélyeztetés, és munkavízum után vállalhatsz kinn munkát, és azon a soron bírálják el ahogy a szomáliai és a venezuelai vendégmunkásokat is. Ezek a dolgok nem úgy működnek ahogy te elképzeled.
Sajnos, mivel már nem EU tagok, masszívan megnehezedett (kvázi lehetetlen).
Ha mindenképpen külföldön akarnál diákként dolgozni nyáron, akkor javaslom Hollandiát.
Ha mindenképp angol nyelvterület akkor USA-ban érdemesebb gondolkodni. Konkrétan tudom, hogy vannak nyári táborok/egyéb idénymunkák ahova ki lehet jutni Magyarországról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!