Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Telegramon egy Hajós Krisztián...

Telegramon egy Hajós Krisztián nevű fickó, aki bitcoint vesz és ad el, több milliót képes keresni. Kamu lenne?

Figyelt kérdés
Bővebben.: Telegramon van fent egy Hajós Krisztián nevű fickó, aki egy videóban bemutatta, hogy bitcoint vásárol és ad el a Tarmex oldalon, és az előhívott konzolba beilleszt egy kódot, amivel a tranzakciót megismétli több ezerszer. Rengeteg képet beküldött már, hogyha TE befizetsz neki 31 ezer forint értékben, az 3 óra leforgása alatt 8,5 millió forintra növekszik. Oly szépen néz ki, de gondolom ez is kamu?

#pénz #bot #bitcoin #telegram #Milliókat Hódítani
jan. 11. 11:55
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
73%

Nem kamu, egyszerű szorzás:

Te és másik 273 balek befizettek neki 31000 forintot, az tényleg 8,5 millió lesz. :)

jan. 11. 12:57
 12/24 anonim ***** válasza:
39%
:D :D :D
jan. 11. 13:11
 13/24 anonim ***** válasza:
82%

6

Látom, épp csak annyira megy az értő olvasás, mint amennyire az írás.

Érted a fogalmat, hogy "NAGY tőkeáttétel"?

Az 1:2 nem számít nagynak.

Márpedig az ESMA-szabályozás értelmében EU-s brókernél nem találsz nagyobbat.

Nem EU-st igen, ott viszont egész más adózási szabályok vannak.

jan. 11. 13:30
 14/24 anonim ***** válasza:
2%

Teljesen valós.

Egyik este fizettem be, reggelre mire felkeltem 800 milliárdom lett, ebédre megvettem a holdat is, 24 óra után már Palpatin hozza a kávémat.

jan. 11. 17:12
 15/24 anonim ***** válasza:
61%

Amúgy szerintem a kérdés feltevője is egy troll.

Mostanában pár naponta előjön egy ilyen kérdés.

Körbe ír valami ilyen a hülyének is egyértelmű átverést ahol halkfingné rozika a teleframmon megforgatná a pénzed kriptóba hogy "amúgy ez hihető, nem átverés"? Aztán pörög rajtunk hülyéken ahogy hüledezünk rajta.

jan. 11. 17:53
 16/24 anonim ***** válasza:
4%
Pörkölt van eladó !
jan. 12. 22:00
 17/24 anonim ***** válasza:
27%

Nagyon egyszerű: minden olyan ajánlat átverés, ami szakértelem, munka és erőfeszítés nélkül rövid idő alatt extrém nagy hasznot ígér.

Ezek a hívószavakkal csak azért vannak, hogy elaltassák a gyanakvásod és úgy dönts, hogy megéri a kockázatot az elérhető nyereség.

Ha nem hiszed el, akkor próbáld ki és majd meglátod!

jan. 13. 12:21
 18/24 Kriszta 73 válasza:
59%
Ugyanebben a témában estem hibába ezzel a Hajós Krisztián nevű sráccal! Igen fizettem neki elbuktam! Az eurós utalás után fél órával rajt lesz a pénz a számlámon.. Igen hittem neki mert valósnak tűnt az a rengeteg ember akin segített.. De aztán persze megint utaljak...Nem utaltam többet.. Mindenféle dokumentjával bizonyította hogy valós a dolog! /útlevél, engedélyek bróker tevékenységhez, diploma, cég neve /Persze miután megfenyegettem hogy az összes beszélgetést képernyőfotoztam feljelentem a rendőrségen. Azóta is látom hogy hirdeti magát és sok ember hisz neki.. Bár én ne tettem volna.. 260000ft-ot csalt ki tölem.. Felszolitottam utalja vissza.. Azt mondta hogy ha kifizetem a pénz adovonzatát akkor megkapom a beigért összeget.. Következő levelében már azt írta ez fekete pénz.. Na akkor most miről beszélünk. Persze ez nekem mind megvan bizonyítható.. Ezt úgy hívják hogy nagy mértékben elkövetett csalás..
febr. 9. 12:01
 19/24 anonim ***** válasza:
73%

"Ezt úgy hívják hogy nagy mértékben elkövetett csalás.."

Lehet, hogy úgy is hívják, de ahogy biztosan hívják: tanulópénz.

febr. 9. 12:05
 20/24 anonim ***** válasza:
31%

Anyam annak dolt be hogy valaki ra irt facebookon, hogy o rakos, nincd mar sok ideje hatra stb. Es hog ha utal neki 150€ot akkor az osszes orokseget at adja neki... anyam meg mindenbe a penzt latja, at utalta neki fel fizujat es az atadatait is at adta.. fel öett rorve mindenhol, es meg lett hackelve a telefonja... es az az oroksege sehol.. fel szivodott. Volt rendorsegnel is mar, de nem tettek semmit mert nincs semmi informacio arrol a valakirol mivel kamu profilrol volt...

Ilyeneknek meg nem erdemes bedolni, 99,99999999999999% mind kamu, hidd el.. meloval tobbet lehet keresni

febr. 9. 14:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!