Illik felhívni ilyenkor a munkahelyet?
December előtt interjúztam az új munkahelyemre, ahonnan ajánlatot is kaptam karácsony előtt. Karácsony után 2 nappal pedig el is fogadtam. Viszont azóta semmilyen hivatalos visszajelzést nem kaptam, hogy örülnek hogy elfogadtam az ajánlatot, vagy hogy megkezdték volna az onboarding folyamatot, és elvileg 3 hét múlva kezdek.
Nekem ez tök furcsa, az előző munkahelyemnél már 2 hónappal a kezdésem előtt megkezdődött az egész onboarding. Szerintetek felhívjam a HR-est, megérdeklődni az ügy állapotát? Vagy bízzak bennük, és csak azért van ez mert újév van, és sok a dolguk? Azért is fontos lenne, mert egy másik hely még függőben van, és annak függvényében mondanám le, ha itt már hivatalos és biztos a dolog.
Nyugodtan kérdezz rá.
Volt olyan munkahelyem ahol meglepődtem mennyi új belépő van. Hát kiderült, hogy hosszú hetekig elfelejtettek embereket értesíteni, hogy jöhetnek dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!