Ha elmegyek egy Pék-cukrász tanfolyamra úgy, hogy kb semmit nem sütöttem még, akkor hülyének fognak nézni?
Figyelt kérdés
Ingyenes tanfolyam és a többi szakma egyáltalán nem tetszik, valami viszont jól jönne, mert sajnos semmilyen szakképesítésem sincs.
Egyáltalán nem szoktam sütni, így nekem teljesen az alapoktól indulna az egész. Mennyire nagy gond ez?
jan. 8. 20:18
1/3 anonim válasza:
Érdekel sütés? szeretnéd ezt csinálni? Egyébként biztos van valami leírás a tanfolyamnál, hogy milyen a képzési szint. Ha kezdő akkor nyilván az alapoktól megy. De szerintem ha írsz a tanfolyamot tartó sulinak, akkor biztosan szívesen válaszolnak minden kérdésedre
2/3 A kérdező kommentje:
Alapvetően érdekel, de azért nem mondom biztosra, hogy ezt akarom majd csinálni, viszont más ötletem nem nagyon van.
jan. 8. 22:27
3/3 anonim válasza:
Kétfelé bontom a kérdést ilyenkor
1, időtöltésnek megfelel-e?! (szakmai, képesítési stb megszerzésére) ;
2, valóban érdekel-e, v. csak kíváncsi vok erre?
összegzés:
mihez kezdek után
(netán a tanfolyam alatt, ismeretek és ismerősök szerzésével)
én ezt teszem időnként.
Te tedd ahogy neked megfelel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!