Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Így mi értelme van élni?

Így mi értelme van élni?

Figyelt kérdés

Egy átkozott nyomorult panel kerül Pesten 40-60 millióba. Kertes házak meg 70 milliótól kezdődnek.

Én 31 éves vagyok. Kb.24 éves korom óta dolgozok fixen. Eleinte kerestem 320 ezret havonta. Mostmár felcsuszott 400 ezerre a fizetésem.

Ebből a kiadásaim havi 260 ezer Ft.

A többit felreteszem.

Kb..120 ezer Ft teszek félre havonta. De most tartok kb. 5 millió Ft körül amit félretettem.

Hitelt nem akarok felvenni.

Barátnőm nincs. Szüleimnek sem volt soha pénze..panelban élünk évek óta.

Anyám már nem is dolgozik 3 éve.

Nagyszüleim meghaltak

Semmit sem örököltem, nem is fogok.

Mit lehet tenni hogy legalább egy lakást tudják venni még ebben az életemben? Becsületes munkával kb.. lehetetlen venni.

2023. dec. 31. 12:30
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim ***** válasza:
15%
7 ev munkatapasztalat mar mondhatni senior szint, amivel mar inkabb a contractor lehetosegek fele kellene kacsingatni, nem gyakornoki ehberert robotolni.
2023. dec. 31. 15:23
 22/58 anonim ***** válasza:
22%

Keress más értelmet akkor az életednek.

Egy vállalkozás indítása nem kerül milliókba.

2023. dec. 31. 15:35
 23/58 anonim ***** válasza:
63%

Pénzügyi végzettséggel ki kéne tudnod számolni, hogy a hitel hogyan és miért éri meg.

Képzést úgy gondoltam, hogy nagyon alja szinten lehet a tudásod ha ennyi tapasztalatra csak ennyi fizetést kapsz.

2023. dec. 31. 15:35
 24/58 anonim ***** válasza:
17%

"Szerinted van pénzem saját üzemre saját vállalkozásra?

Nincs.

Nincsen több millió forintom."

"De most tartok kb. 5 millió Ft körül amit félretettem."

most van 5 milliód vagy nincs? Ha van, akkor van több milliód egy vállalkozás indítására. Ha 5 millából nem tudsz elindulni 50 millából se tudnál, hiába is hiszed ezt.

TE inkább nem akarsz elindulni, nem akarsz kockáztatni. Kell az alkalmazotti állás nyújtotta fals biztonságérzet, aminek az az ára, hogy soha nem lesz lakásod.

2023. dec. 31. 16:24
 25/58 anonim ***** válasza:
6%

"De most tartok kb. 5 millió Ft körül amit félretettem."

"Nincsen több millió forintom."

Akkor most van vagy nincs?

2023. dec. 31. 16:37
 26/58 anonim ***** válasza:
78%

Mekkora arcok vannak itt...Ja nem.:) Én sem vágnék bele egy random vállalkozásba a 7 év alatt félretett pénzemből,ami vagy bejön vagy nem,de leginkább nem.. tekintve,hogy 0 fogalmam van róla. :D

Kérdező,sajnos hitel nélkül sok sok év alatt. Szomorú,de ez van.

2023. dec. 31. 16:49
 27/58 anonim ***** válasza:
23%
Miért nem kell hitel amúgy?
2023. dec. 31. 17:07
 28/58 A kérdező kommentje:

Mert van van épp elég diakhitelem is. Ráadásul bármikor bármit dönthet a kormány ha felveszek hitelt hogy így úgy kamat. Meg ha véletlenül nem lesz munkám. Akkor hogyan fogom fizetni a hitelt.

Annyira elegem van ebből a hitel eroltetesbol.

Inkább segítsetek jobban fizető munkát nézni ahová felvesznek, és nem okoskodni hogy hát keressel tobbet, legyél vállalkozo, váltsál munkahelyet amikor a mai rendszerben örül az ember ha van Stabil munkahelye.

2023. dec. 31. 17:15
 29/58 anonim ***** válasza:
85%

Törlesztő részlet növekedés ellen lehet végig fixet kötni.

Arra az esetre ha elveszted a munkád lehet hitelbiztosítást kötni vagy lakást kiadni albérletnek és visszaköltözni szülőkhöz.

Úgy kitermeli magának a lakás a hitelt.

2023. dec. 31. 17:39
 30/58 anonim ***** válasza:
6%
A kormány segít a fiataloknak a csók plusszal .
2023. dec. 31. 18:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!