Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Egyetem mellett milyen diákmun...

Egyetem mellett milyen diákmunka a legideálisabb?

Figyelt kérdés

Egyetem mellett (nappali tagozat) szeretnék diákmunkát vàllalni.

Viszonylag egyszerűbb/ rugalmasabb állásra gondoltam, hogy azért a tanulás rovására se menjen.

Valaki tudna valami jó rugalmas munkát ajánlani? Én eddig ebben a kategóriában láttam hírdetést:

- call center

- meki, KFC

- ruha bolt

(Ja és azt hozzáteszem nekem sajnos nincs gyakornoki állásra lehetőség)

2023. dec. 28. 13:22
1 2
 1/12 anonim válasza:
100%

ingatlanközvetítést csináltam esti mellett. azért jó mert nem kell több órákig melózni

meki, kfc felejtős sztem mert kifáradsz. Kérdés milyen egyetemre jársz, sztem inkább ruhabolt

2023. dec. 28. 13:26
 2/12 Metionin ***** válasza:
78%
Ezek közül a ruhabolt. A call center az életet is megutáltatja veled, a gyorséttermek meg nagyon hajtósak.
2023. dec. 28. 13:40
 3/12 anonim ***** válasza:
13%
IT contractor
2023. dec. 28. 14:43
 4/12 anonim ***** válasza:
65%
Gyakornoki munka a szakmádban.
2023. dec. 28. 15:15
 5/12 anonim ***** válasza:
52%
Ruhaboltra szavazok én is.
2023. dec. 28. 15:59
 6/12 anonim ***** válasza:
86%
A call center azért egyszerű, mert otthonról tudod csinálni. Én azt csináltam mellette végig és szerettem. :)
2023. dec. 28. 17:20
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
of/roszlány "modell"
2023. dec. 28. 19:57
 8/12 anonim ***** válasza:
33%

Ha megteheted, ne dolgozz, csak szakmait, hogy legyen releváns tapasztalatod. Addig meg inkább koncentrálj a tanulásra, vegyél fel előre tárgyakat, szakkolizz, TDK-t csinálj, kutass stb.

Ha nem teheted meg, hogy ne dolgozz, és első éves vagy, nem tudsz a szakoddal elhelyezkedni és még korrepetálni sem vagy nem eleget/nem elég pénzért, akkor menj futárkodni. Viszonylag jól lehet vele keresni és nagyon rugalmas, ami a diákmunkák legfontosabb összetevője.

De tényleg csak akkor, ha nagyon muszáj és tényleg lehetetlen gyakornokoskodni vagy bármi releváns tapasztalatot szerezni.

2023. dec. 28. 22:03
 9/12 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek a választ!

1/8 Az ingatlanközvetítés az hogyan zajlott a te esetedben? Heti hány órát kellett dolgoznod? Fizu ? Minden részlet érdekel!

- Igen a call center munkákról is megosztó véleményt hallottam eddig. Van előnye is meg hátránya ez inkább attól függ, hogy a hívott fél mennyire partner a telefonos beszélgetésre.

- a KFC meg a Meki az lehet, így offos lesz

- ruha bolt kérdéses

Másoknak esetleg egyéb ötlet?? Ki milyen diákmunkát végzett egyetem mellett?

2023. dec. 29. 00:06
 10/12 A kérdező kommentje:
Vagy egyéb otthonról végezhető munka?
2023. dec. 29. 00:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!