Hogyan kezdjem el az autóépítés "szakmát"?
Sziasztok, jelenleg autószerelőnek tanulok viszont engem nem köt le a sima szervizelés, hanem inkább érdekelne a tuning része akár verseny szinten. Félreértés ne essek, tisztában vagyok vele, hogy nem egyről a kettőre megy ez, és hosszú és rögös út vár még rám.Sajnos köreimben senki senki nem un. autób€zi mint én,úgy hogy mindenféle ilyen kérdésben magamra maradtam.
Első sorban érdekelne,hogy tényleg csak ismeretség által lehet ilyet űzni/belekezdeni?
Mi az a tudás ami már megfelel ahhoz, hogy tényleg elkezdhessem magamtól vagy, hogy bele kóstolhassak?
Vagy hogyan működik ez az egész? :/
Előre köszönöm a hozzáértő és építőjellegű hozzászólásokat.
Köszönöm a válaszokat!
A #6-os és #10 válaszát összekombinálva válaszolnék én is. Jelenleg is RMS Geri előadását nézem amiben hallható volt, hogy ö sem mérnök hanem egy kétkezű szerelő. Szóval nem hiszem, hogy szükség lenne egyetemre, hogy valamit véghez vihessen az ember. Ha valaki nekiáll megtanulhatja akár saját "kárán".
A külföldre kimenetel meg igen tudom nem azt jelenti, hogy egyből minden meglesz, de jelenleg itthon is azt csinálom, hogy saját magamnak veszem a szerszámokat, közben kisebb műhelyt építek.
Tisztában vagyok vele, hogy borzasztóan fontos a típus ismeret, ezért van, hogy sok műhely "leragad" egy-egy márkánál vagy akár típusnál.
A tanulás része, meg hát... lelkes vagyok rengeteg anyagot olvasok, és nézek meg szóval úgymond az a legkevesebb. De tényleg köszönöm az értelmes hozzászólásokat!!
Az egyetem majd ahhoz kell, hogy az autó dokumentációját is elkeszithesd.
Különben sosem kap majd rendszamot, vagy nem lehet versenyre homologizalni.
És nem mellesleg tanulsz is sok hasznosat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!