Átlagos dolgozóként a 300e körüli fizetés milyennek mondható?
Figyelt kérdés
Nyílván nem infós körökben vagy diplomásként. Hanem sima érettségi+szakma, normál műszakban kelet M.o-on.2023. dec. 24. 15:25
1/19 anonim válasza:
Érettségivel gyárban Kelet-Magyarországon nem számít rossznak.
2/19 A kérdező kommentje:
Nem gyári munkásként.
2023. dec. 24. 15:31
3/19 anonim válasza:
A "műszak" alatt gyárra asszociáltam. Mindenesetre nehéz megmondani, ha nem tudni, hogy milyen feladatot látsz el, mekkora tapasztalattal.
4/19 anonim válasza:
Átlagosnak, mivel az átlagbér is e körül mozog.
5/19 A kérdező kommentje:
Bolti eladó, de nem multinál hanem egy Magyar vállalkozónál. 8-17h-ig van a munkaidő hétköznap.
2023. dec. 24. 15:38
6/19 anonim válasza:
Szerintem átlagosnak számít... Talán bolti eladóként keleten átlag felett is.
7/19 anonim válasza:
Én ugyanezekkel a feltételekkel nettó 1 millió felett keresek, szóval ahhoz képest elég szánalmas.
8/19 A kérdező kommentje:
#7. Mivel foglalkozol ahol ennyit adnak?
2023. dec. 24. 15:52
10/19 anonim válasza:
Annyira profi, még olvasni sem tud. Ugyanezekkel a feltételekkel. Egy boltban ülve, érettségivel? Jaj, de hogy, hagyjuk már ezeket a trollokat.
Én senior pénzügyes pozikat pályáztam Székesfehérváron diplomával, nyelvtudással, tapasztalattal, és ennyi pénzzel akarták kiszúrni a szemem. Szóval ahhoz képest nem rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!